SKAFFERIETSKAFFERIET

Jakobs Aften 24. marts

I anledning af at vores nye “lokale” kok, hinnerupdrengen
Jakob Stenbroen er startet hos os, har han kreeret en helt særlig menu, der smager autentisk af Hinnerup. Jakob Stenbroen, Skafferiet_Vi har igen fået fat i de lokale okser fra Hinnerup Highland der bl.a. tilberedes med Favrskov-snaps og serveres med lokale urter og Hadsten-kirsebær. Det hele afsluttes med Jakobs kreative udgave af den kendte og elskede gulerodskage.

Hovedret

Skotsk højlandsokse fra Hinnerup Highland med urter fra Frijsenborg Skov
Sauté af stegt jordskok og skalotteløg med syltede rødløg og rodfrugtchips
Mørk sauce med Sommergrønts henkogte kirsebær, tilsmagt med snaps fra snapsogurter lavet på urter samlet i Favrskov
Kartoffelsouffle med hakket frisk ramsløg

Dessert

Gulerodskage på en ny måde:
Creme af friskost med gulerodskompot, gulerodsgelé, honningristede hasselnødder og sprød og krydret crumble
Pris pr. kuvert: 175 kr for 2 retter.

Forret kan tilkøbes i Hapseriet.
Vi anbefaler at bestille på forhånd
Kom ind i butikken eller ring eller skriv til os:
86 91 07 22 / kontakt@skafferiet.dk

×

privatlivspolitik

Din email vil udelukkende blive brugt i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbreve og vil aldrig blive delt med tredjepart.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene.