Tonic fra Absurt i Skafferiet

Absurt tonic lavet i Hinnerup

– kom og smag den på fredag!

Jesper Hother og vennen Peter W. Astrup er startet med at lave deres egen lækre tonic her i Hinnerup. Deres lille firma hedder Absurt, og deres første tonic Haven er lavet med malurt, ensian og rosmarin. Her i køkkenet er vi ret vilde med smagen.

Haven er selvfølgelig god at drikke med gin, men den er faktisk også et godt bud på en drink til gravide og andre der ikke drikker alkohol. Den kan f.eks. blandes med danskvand – det giver en forfriskende smag, der ikke er sød og som derfor er rigtig god til julebordet.

På fredag den 1. december kommer Jesper og Peter og holder tonic-smagning her i Skafferiet fra 15-19. Det er første gang vi holder “fredagsbar”, og vi glæder os rigtig meget til at hygge i butikken. Inden arrangementet på fredag har Favrskov Posten snakket lidt med Peter og Jesper om deres Tonic-eventyr. Læs interviewet her.

Absurt jul og nytår

Haven kan købes her i butikken, og den er allerede blevet en populær julegave. Til vores nytårsmenu laver vi en velkomst-drink med tonic’en og en special-lavet gin, som Brænderiet Enghaven laver i samarbejde med os her i Skafferiet og Absurt. Brænderiet Enghaven ligger udenfor Randers, og de laver snapse, rom og vodka – og altså også gin, som Absurt laver deres særlige nytårs-tonic til.

Du kan læse mere om Absurt (og se hvordan deres tonic laves, pakkes og opblandes) her.

Læs om Brænderiet Enghaven her.

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER

SE ALLE KØKKENNOTER