TAKEAWAY

Takeawayen takker af

Af forskellige årsager, har vi valgt at lukke for takeawayen og at koncentrere os fuldt ud om vores festmad, bageriet og Spisestuen.

Festmaden er heldigvis tilbage igen for fuld udblæsning og det bliver svært at nå det hele. Og således er vi simpelthen nødt til at vælge det, der er det mest rentable og fremtidssikre for os.
Men når man siger “fremtid”, er det selvfølgelig klart, at vi endnu ikke er helt ude af Coronaens kløer. Og derfor kan det ikke udelukkes, at der igen lukkes ned for muligheden for at mødes – og dermed jo også at feste sammen. Og så kan vi jo tage takeawayen op igen, den har trods alt reddet os igennem de sidste næsten halvandet år og vi har fået nogle rigtig værdifulde erfaringer med undervejs.

Jeg vil rigtig germe sende en kæmpe tak til alle dem der har støttet os og brugt vores takeaway igennem hele corona-tiden, det har været ufatteligt værdifuldt for os – simpelthen årsagen til at vi stadig er her!

Ligger du inde med et gavekort skal du ikke fortvivle!
Vi vil naturligvis også efter sommerferien tilbyde at lave tag-med-mad til dig for dit gavekort! I så fald må du gerne bare kontakte os (gerne i lidt god tid), så finder vi en løsning 🙏
Gavekortet vil også kunne bruges til brød og i.f.m. kommende arrangementer.

Mange hilsener
Jon og co.