Ellen og Anders’ bryllup

Photo Credit: Anna Marín, Aarhus Fotografi

Bryllupsmad er noget helt særligt

Vi synes det er en stor glæde at lave mad til bryllupper. Samarbejdet med brudeparret, menuplanlægning, at høre om drømme og tanker om den perfekte kærlighedsfejring – det er spændende, engagerende og inspirerende. Samtidig er det et stort ansvar, og vi oplever altid en vis ærefrygt i forbindelse med bryllupper – og det er egentlig dejligt stadig at kunne føle sådan, selvom vi har prøvet det massevis af gange. 

Bryllupsmad i hele midtjylland

Vi har ikke en fast bryllupsmenu. Alle bryllupper er unikke – og vi laver altid en særlig menu efter at have mødt parret og snakket om hvordan de ønsker at fejre deres bryllup. Det har givet os mange forskellige oplevelser, når vi har været i forsamlingshuse, festtelte, privat-adressser eller arbejdspladser i hele Midtjylland.

Sommer, efterår, vinter og forår

En god ting der altid spiller ind i bryllupsplanlægningen, er årstiden. Vi tager altid udgangspunkt i sæsonens friske råvarer, og bruger meget økologi og lokale råvarer – dels fordi miljø og bæredygtighed er vigtigt, og dels fordi vi bare gerne vil arbejde med de bedste råvarer og skabe en uforglemmelig festmiddag. Ganske ofte oplever vi at brudeparret har nogle ønsker i den forbindelse – at familien selv plukker jordbær eller går på jagt og skyder en sommerbuk – og det er inspirerende og spændende at arbejde med disse unikke ønsker.

Kærlig hilsen fra et brudepar

På en smuk sensommerdag blev Ellen og Anders viet i Bregnet kirke på Djursland. Efter vielsen gik parret en romantisk tur som nygifte ved Kaløvig Slotsruin – for det var et bryllup inspireret af middelalderens æstetik og historie.
Vi var inviteret indenfor i deres drømme om en helt særlig fest, og lavede bryllupsmiddagen med både plads til historien, bedsteforældre
og twists til moderne “foodies”.


“Skafferiet havde sammensat en lækker menu med mange delikate retter.
Der var virkelig mange detaljer for alle sanser, og det betyder bare meget for den samlede oplevelse, at retterne var så flot anrettet på særlige fade og med blomster på toppen.
Vi hører stadig kommentarer om den smukke og lækre mad!”
          –  Ellen og Anders

Vi har spurgt Ellen og Anders om, hvordan de oplevede brylluppet og samarbejdet med os, både før og under selve festen. Læs om deres oplevelser her nedenfor.

TRYK HER OG LÆS MERE OM HVAD BRUDEPARRET FORTÆLLER

Eksempler på bryllupsmad

Her nedenfor kan du finde eksempler på nogle af de bryllupsmenuer vi har lavet. Tryk på det grønne link og læs kort om det enkelte brudepars ønsker og se den fulde menu.

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSMAD – I EBELTOFT

Rustik bryllupsmad med ønske om en god fest med mad fra grill, og en uformel fest, som ikke måtte koste alt for mange penge

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSMAD – I HINNERUP

Bryllupsmad der skabte rammen om en storslået aften med gourmetmad, snacks og mange små detaljer i de enkelte retter 

EKSEMPEL PÅ BRYLLUPSMAD – I VRINNERS

Bryllupsmad med et særligt ønske om at maden skulle indgå i det middelalder-tema, som hele festen var bygget op omkring 

LÆS MERE NYT FRA KØKKENET