16. marts holder vi et helt særligt gourmet-arrangement, hvor vi skal arbejde med de lækreste råvarer, flotteste serveringer og generelt servere en middag af meget høj standard!

Vi har lavet en fire-retters menu som siger spar to – og hvor der er plads til feinschmeckere, madnørder og gourmander.

Til middagen serverer vi snacks og velkomstdrink, 4 retter mad med tilhørende vin, kaffe og sødt.

Hele arrangementet koster 845 kr. alt inklusiv.

Bestil plads på kontakt@skafferiet.dk.

AFTENENS MENU

Snacks og aperitif

Forret

Stenbiderrogn med ristet blomkål, creme og purløg
Langtidshævet og stenovnsbagt brød med luftig brunet smør

Mellemret

Grillet butternut med rød karry og ‘poppadum’

Hovedret

Lam fra Troldgaarden med persillerødder, kålskud og sherry-sauce med ramsløg

Dessert

Citronsorbet med marengs og sprøde pinjekerner

Kaffe og petit four

LÆS MERE NYT FRA KØKKENET

TRYK HER