Gourmet-aften i Kaffebaren

Vi har længe drømt om at kunne byde på gourmet-middag her i Hinnerup. Og med åbningen af Kaffebaren har vi fået en unik mulighed for at invitere til en aften udover det sædvanlige, når vi bruger Kaffebaren som ramme om en hyggelig aften med lækker mad, god vin og godt selskab.
UPDATE: Aftenen er udsolgt

Pop-up og vintermad

Denne aften er helt særlig, fordi alt er udtænkt af Jacqueline. Hun er kokke-elev i Skafferiet og afslutter sin uddannelse om et par måneder. Ved aftenens arrangement har hun lagt menuen og agerer chefkok, og hun vil også introducere maden og de udvalgte vine I skal nyde. Jon, Mikkel og Pernille hjælper til i køkkenet og som serveringspersonale – og vi lover at de vil give jer en udsøgt oplevelse.
Jacqueline fortæller om menuen, at hun tager udgangspunkt i klassiske retter og gentænker dem til denne aften. Som forberedelse til sin svendeprøve har hun trænet diverse klassiske tilberedninger af f.eks. consommé og andre lækkerier – og det er disse der vil blive udviklet og serveret på aftenen. Med udgangspunkt i alt det lækre fra årstidens spisekammer, planlægger hun en 3-retters menu, som serveres med to udvalgte glas vin, der matcher maden. Menuen offentliggøres en uge før arrangementet og koster 345 kr. inkl. to glas vin. 

Jacquelines aften

Hvis ikke I allerede kender Jacqueline, så kan vi fortælle at hun har arbejdet hos os i lidt mere end et år. Hun er en dedikeret og ambitiøs kok, som startede sin læretid på Norsminde Kro syd for Aarhus. Hun bor i Foldby og vi elsker bl.a. hendes kager og kreative påfund, som flere af jer har smagt i Kaffebaren. Derudover har hun en fortid som barista og idé-historiker, og så er hun en ansvarsfuld medarbejder og den bedste kollega man kan ønske sig.  

Bestil plads

Vi har et begrænset antal pladser til aftenen. Alle gæster spiser den samme menu, og inviteres til at starte aftenen kl 18.30. Vi tager gerne hensyn til allergier. Der kan reserveres bord ved at skrive til kontakt@skafferiet.dk

Kort fortalt

Tre retters gourmet-middag med Jacqueline & Skafferiet i Kaffebaren inkl. to glas vin: 345 kr./person. Bordbestilling nødvendig.

LÆS MERE NYT FRA KØKKENET