Fredag den 1. september åbner vi efter en god lang sommerferie og holder #øko-fejring

Og faktisk har vi lavet en hel lille fest med arrangementet JAZZFOOD. Her vil der være livejazz og masser af lækre små hapse-retter, så I kan sammensætte jeres egen yndlings-mad til en hyggelig fredag aften derhjemme. I kan som sædvanlig forudbestille en smuk hapse-anretning til to personer for 225 kr. eller købe enkelte retter som f.eks. vores populære sliders separat. Når I kommer forbi er der smagsprøver på både lækker mad og vin, og så kan I jo også lytte lidt til musikken. Vi regner med at solen skinner og at vi er på torvet bag butikken 🙂

Vores gode naboer fra Røde Kors pynter op på torvet med cowboybukser (!!) og krydderurter, ligesom Djurslands Bank byder på æblemost, Sommergrønt sælger deres skønne friskt opgravede grøntsager og Madsens Mokka kommer med sin hjemmelavede kaffe fra Rønvangen. Det vil også være muligt at smage skøn øko-vin og finde den helt rigtige flaske til maden, med hjælp fra Just Rioja Vine.

Mad kan forudbestilles ved at sende en mail til kontakt@skafferiet.dk Arrangementet varer fra 15-17, så kom gerne og hent maden i dette tidsrum.

JAZZFOOD er resultatet af nogle kreative benspænd, som vi har givet hinanden i køkkenet. I samspil med Signe (min kone som er komponist), vil vi fortolke kendte jazz-klassikere, og på baggrund af titler som The Days of Wine and Roses, Afternoon In Paris og Autumn Leaves lave små skønne hapseri-retter. Vi synes det er en ret sjov udfordring, der får os til at tænke lidt ud af boksen og bryde vanetænkningen.

Fra på fredag har  vi også igen vores almindelige aftensmad. Den kan købes på frost og skal bare varmes ca. 25 minutter i en gryde med varmt vand – så kom og få tanket op til hverdagen. Det er ikke muligt at bestille på forhånd, men vi har bl.a. lasagne og chili con carne, ligesom vi regner med at lave en sensommer-frikassé med øko-gris. Kom og se på udvalget…

Bedste hilsener,
Jon

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER

SE ALLE KØKKENNOTER