JP’s Aften – gourmet-middag i Kaffebaren
9. november 2019

Vi er vilde med at holde restaurant-aftener i Kaffebaren Hinnerup og nu har vi endelig chancen for at gøre det igen!

For ikke så længe siden fik ny kokkeelev – Jens Peter – og vi er så glade for ham, at vi synes han bør fejres med sin helt egen aften hvor han får lov at lege chef-kok og bosse rundt med os andre. Det passer også meget fint, for han bliver faktisk allerede snart udlært – her i starten af det nye år.

Så kom med til en aften i gourmetens tegn, når JP fyrer den af med 4 lækre retter. Og når det nu er dagen før Mortens Aften, er det vel meget passende at JP’s aften kommer til at være med and til hovedretten, så igen i år bestiller vi de over-lækre fritgående ‘Canette de Dombes’-ænder hjem og serverer dem i en menu med bl.a. jomfruhummer, nyopgravede beder og saltet karamel-mousse.

De få borde der er plads til, bliver normalt udsolgt meget hurtigt, så derfor vil vi anbefale at du bestiller dit bord så hurtigt som muligt ved at sende os en mail på kontakt@skafferiet.dk.

MENU TIL JP’S AFTEN

Jomfruhummer, bisque og græskar
—-
Sommergrønts nyopgravede beder og peberrod
—-
‘Canette de Dombes’-and med nye kål, pastinak, skysauce og røget kartoffel
—-
Saltet karamel, geranium, pære og mørk chokolade

Pris for 4 retter: 375 kr
Vinmenu med 3 glas vin: 250 kr

LÆS MERE NYT FRA KØKKENET