Loading...
Kaffebaren i Hinnerup2019-07-02T12:18:19+00:00

KAFFEBAREN

Onsdag den 12. september åbnede vi sammen med tre andre iværksætter-par en helt ny kaffebar her i Hinnerup. Den hedder ganske enkelt ‘Kaffebaren’.

Vi har oplevet en fantastisk lokal opbakning til projektet. Hele sommeren har frivillige fra byen ombygget den gamle guldsmed til en flot og flyvefærdig kaffebar – og nu kan vi endelig byde jer indenfor.

I Kaffebaren kan du hente vores take-away onsdag-lørdag. Den er frisklavet og udvalget skifter dagligt. Ring gerne til os på 40313030, hvis du vil høre hvad vi forbereder til aftensmaden i dag. Derudover kan du nyde vores lækre kager, brød og sandwich – og også købe det med hjem.

KAFFEBARENS ÅBNINGSTIDER

ONSDAG: 11-17

TORSDAG: 11-17

FREDAG: 11-20

LØRDAG: 10-16

SØNDAG: 10-16

MØD DE ANDRE IVÆRKSÆTTERE I KAFFEBAREN

JAN OG METTE MARIE

Jan Oliver Bitsch D´Souza arbejder som specialklasse-lærer på Låsby Skole. Han har brygget øl i flere år og har sammen med Mette Marie åbnet gårdbutikken Ølstalden, der ligger lige uden for Grundfør. De importerer og sælger kvalitetsøl fra Belgien, og ved i det hele taget alt om øl. Hans hustru Mette Marie Bitsch D’Souza er – udover at være ølentusiast – dramaturg på Aarhus Teater.

KIM OG METTE

Kim Madsen er molekylærbiolog og sælger software til biologisk forskning. I 2014 startede han firmaet MadsensMokka og har siden solgt kaffe fra eget mikroristeri på Rønvangen. Hustruen Mette Abildgaard Høi er sygeplejerske- og afdelingsleder på Aarhus Universitets Hospital, og sammen rister de to nu kaffe til det meste af Hinnerup – lige her i Kaffebaren.

ANNE OG JESPER

Jesper Hother er udskolings-lærer på HH Skolen og var sidste år med til at stifte tonic-virksomheden Absurt, som også forhandles i Kaffebaren. Hans kæreste Anne Lykke Flinker er afdelingsleder i en større speditionsvirksomhed i Århus, og hun brænder bl.a. for at skabe den hyggelige oplevelse i Kaffebaren.

DET VI DRØMMER OM

Kaffebaren skal understøtte byens aktive miljø og være stedet med lokale produkter, høj kvalitet og eget kafferisteri.
Vi håber at Kaffebaren bliver et aktivt sted i byen og en central del af Hinnerups puls og identitet.
Det er en kaffebar, som er opstået af forskellige iværksætterdrømme om caféliv, lokalt fællesskab,
passion for kvalitet og lyst til at dele oplevelser og hyggestunder.
Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og kvaliteten er i orden.

TAKE AWAY
– HENTES I KAFFEBAREN

I Kaffebaren kan du hente Skafferiets gode take away. Maden skal blot varmes kort tid derhjemme – og så har du lækker og sund mad til familien.

Aftensmaden tilberedes af faglærte kokke og er altid lavet af friske råvarer.
Vi samarbejder med lokale producenter i Midtjylland og bruger 60-90% økologi i maden.

UGENS TAKE AWAY

Hverdagsmaden holder ferie og er tilbage i uge 32. Rigtig god sommer!

Vi laver hverdags-retterne efter 85/15 princippet. Dvs at 85 % af retten udgøres af grønt og vegetabilsk protein og 15 % af kød eller fisk. Det betyder at vi kan tilbyde frisk og overvejende økologisk aftensmad til kun 85 kr / bakke (med mad til 1 voksen), samtidig med at maden både er sundere og mere bæredygtig.
Oveni det, bruger vi en ny type ovnbakke, hvor både bakke og låg er lavet af fibrene fra sukkerrør (begge endda kompostérbare) og det betyder at din aftensmad nu er endnu mere bæredygtig.

Vi laver gerne vegetariske bakker ved forudbestilling.

Brød, dip, sødt mv. kan tilkøbes i Kaffebaren.
Bestil gerne på forhånd på 86910722 (Skafferiet), 40313030 (Kaffebaren) eller kontakt@skafferiet.dk
Vi tager forbehold for udsolgte retter.

VI BAGER SELV VORES ØKOLOGISKE BRØD
– TIL SANDWICH, BOLLER OG TIL AT TAGE MED HJEM