Ny Kaffebar i Hinnerup med eget kafferisteri

Vi er gået sammen med tre andre iværksætterpar om at leje det tomme lokale efter guldsmeden inde ved siden af. Vi har nemlig lyst til at åbne en KAFFEBAR!!!! Hinnerups eget sted med hygge i øjenhøjde, god stemning – og så selvfølgelig lækker mad, gode drikke og friskristet, lokal kaffe fra Hinnerups nye kaffested

Vi drømmer om et sted med plads til alle, friskbagt brød og gode specialiteter – og nu har vi taget det første skridt. Vi håber at kunne åbne i slutningen af august, men først skal vi have gjort guldsmeden kaffeklar. Sammen med en gruppe lokale ildsjæle, vil vi gøre noget for Hinnerup. Skabe et fællesskab, give folk en oplevelse og undgå tomme butikker.

Hvad er Kaffebaren

I Kaffebaren vil vi hygge om vores gæster! Maden er lækker, lavet fra bunden og med masser af øko og lokale råvarer. Udvalget er enkelt – vi starter stille og kan udvide efterhånden som behovet vokser.  Vi tror selv på at Less is more, og vi vil gerne skabe en bæredygtig forretning uden madspild, som også eksisterer om 5 år. Derfor laver vi selvfølgelig de gode sandwich, som folk kender fra Skafferiet (den med Amager-maden”) og noget godt & sødt til kaffen. På drikkekortet har vi drinks både med- og uden alkohol og lækre kvalitetsøl fra Belgien. Og så har vi selvfølgelig diverse kaffe-produkter til hygge i cafeen og to-go til toget.

Vi tror på kvalitet, bæredygtighed – og samarbejde!

I Kaffebaren vil vi gerne samarbejde bredt med det øvrige forretningsliv her i Hinnerup. I fællesskab med børnetøjsbutikken Philou er vi allerede nu ved at planlægge formiddags-arrangementer for mødregrupper, ligesom vi er ved at ansøge kommunen om et økonomisk samarbejde vedr. foredrag, ferniseringer, koncerter m.v. For at indfri vores ambition om at skabe et lokalt omdrejningspunkt, er vi altid åbne for samarbejder af større eller mindre karakter – så snak endelig med os, hvis du er idé-rig og har lyst at lave noget sammen med os. 

Hvem er Kaffebaren

De øvrige iværksætterpar, som er teamet op med, er nogle af vores gode samarbejspartnere her fra Skafferiet. Vi har siden efteråret 2017 samarbejdet med Jesper Hother, der er en del af den lokale Tonic-producent Absurt. Han og hustruen Anne Lykke Finker udgør en fjerdedel af vores kaffeklub, og derudover skal vi selvfølgelig også have den lokale kaffe-rister Kim Madsen med. I en ombygget garage på Rønvangen har han gennem flere år ristet og forfinet sit kaffehåndværk, og som en del af Kaffebaren er han og hustruen Mette Abildgaard nu klar til at slå dørene op sammen med os, så hele byen kan få lov at smage de gode dråber. Det sidste medlem af kaffeklubben er øl-entusiasterne Mette Marie Bitsch og Jan D’Souza. Sammen har de startet Ølstalden i Grundfør, hvor de sælger special-importeret belgisk øl. I Kaffebaren er de garanter for den gode øl-oplevelse, serveret med gode historier, stor viden og kærlighed til øl.

Sidste åbningsdag i den nuværende butik

Når Kaffebaren åbner efter sommerferien, er hele vores butik flyttet derind. På den måde får vi mere produktions-plads i Skafferiet, når vi inddrager den nuværende butik til at bage i. Lige nu bager vi vores gode stenovnsbrød ude bagved, hvor gennemsnitstemperaturen svinger mellem 10 grader om vinteren og 30 grader om sommeren. Da temperaturen jo betyder rigtig meget for hævetid og surdej, glæder vi os til at udvide og få mere plads, når vi rykker vores mad-salg om i Kaffebaren. Den sidste åbningsdag i vores nuværende butik er på fredag den 22. juni fra kl 13-19. Her laver vi Hapseriet og holder en festlig fredag med gratis G&T, Favrskov Snaps på lokale urter og prisbelønnet rom fra Mellerup ved Randers.

Vi glæder os rigtig meget til et nyt eventyr sammen med jer <3 <3

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER