Project Description

EFTERÅRETS GOURMET-MENU

Det bedste af det bedste fra vores dygtige kokke til dig og dine gæster.
Meget er lokalt, endnu mere er økologisk og det hele er nøje udvalgt og nænsomt tilberedt, så I får en helt særlig oplevelse.

Vælg forret, hovedret og dessert: 435 kr/ kuvert

FORRETTER

Forret 1

Flødelegeret fiskesuppe med dagens friskfangede torskefisk, dampede blåmuslinger, dild og pastinak

Forret 2

Kulmule-filet, saltet og letrøget over hø og serveret med broccoli, saltede valnødder og små tern af hjemmelavet bacon

Forret 3

Terrine af rokkevinge med kapers, estragon, urtesalt og en let vinaigrette
(terrinen kan også laves af Gothenborgs Skovkylling, hvis der ønskes en forret uden fisk)

(tillægspris ved valg af forret 3: 20 kr / kuvert) 

Alle forretter serveres med friskbagte hvedebrød og små kuvert-rugbrød fra vores eget surdejsbageri, lavet af mel fra Kornby Mølle, samt luftigt brunet smør med citronskal og branket valle

HOVEDRETTER

Hovedret 1 

Grillet gris fra Troldgaarden med frisk sar og bagte æbler
Hokkaido-græskar og lynstegte nye kål fra Sommergrønt
Skysauce på fond og æblejuice med syltede sennepskorn

Hovedret 2 

Okse fra Kannegaard Økologi med rub af confiteret hvidløg og rosmarin
Grillede løg, savoykål og stegte østershatte
Rødvinssauce med fintsnittede skalotteløg

Hovedret 3 

Vildskudt krondyr fra Klosterheden med grillede flowersprouts og råsyltede tyttebær
Saltbagt selleri med stegte og syltede skovsvampe
Cremet vildtsauce med fermenteret bergamotte-skal og ristede hasselnødder

(tillægspris ved valg af hovedret 3: 55 kr / kuvert) 

Alle hovedretter serveres med stegte regnbuegulerødder med urter og frittet boghvede og ovnristede små kartofler med timian og flagesalt
Brød og smør fortsætter under hovedretten

DESSERTER

Dessert 1 

Danske efterårsæbler med Lars’ honning, ‘fuldkorns-mazarin’ og parfait-is med lavendel og krokant

Dessert 2 

Hvid chokolade-panna cotta med mørk chokolade-ganache og pærer syltet med geranium, citron og au de vie

TILVALGSMULIGHEDER

Snacks til velkomstdrink

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 20 kr

Små tærter af hjemmelavet butterdej med sur-sød løgkompot og friskhøvlet 20 måneders parmesan – 25 kr

Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert
Natmad 1

Minestrone-suppe med grøntsager, hjemmerøget svinebryst, friskhakket persille, soltørret tomatpesto og groft surdejsbrød

Pris: 65 kr kuvert
Natmad 2

Udvalg af danske øko-oste og charcuteri fra Troldgaarden med surdejsbrød, hjemmesylt og safran-aioli

Pris: 95 kr kuvert

Menuen tilbydes i perioden 19. september til 20. november 2022.

Vi tilbyder også flere retter og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 15 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning. Det endelige antal sendes til os senest 10 dage før arrangementet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet eller hvis de er udenfor den korte danske øko-sæson.
Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet eller delemad (desserten dog portionsanrettet) og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hjemme. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.
Vi sender gerne kokke med til at tallerkenanrette, varme, servere og evt. præsentere maden. Kokkene koster 635 kr pr. påbegyndt time.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.