Project Description
ØKOLOGISK FESTMENU I SLØJFEN //
EFTERÅRS-MENU
HOLD DIT EFTERÅRS-ARRANGEMENT HOS OS I SPISESTUEN I SLØJFEN OG GIV DINE GÆSTER EN ØKOLOGISK GOURMET-OPLEVELSE!
Tilbydes til arrangementer med minimum 20 personer fra 15. september til 16. november 2025.
Vælg forret, hovedret og dessert, kuvertpris:
– 535 kr (weekender og aftener)
– 425 kr (i dagtimer på hverdage)*
FORRETTER
FORRET 1
Cremet fiskesuppe med saltet Ådal-ørred, blåmusling, pastinak, fermenteret citron og ristede mandler
FORRET 2
Filet af bæredygtigt fanget torskefisk med hø-bagte nye beder, kefirsyrnet fløde 48 og sprød crumble med tørret karl johan
FORRET 3
Hø-bagte og letsyltede nye beder, kefirsyrnet fløde 48, grøn urteolie og sprød crumble med tørret karl johan
FORRET 4
Skovkylling fra Gothenborg med syltede og langtidsbagte tomater, fennikel, surdejscroutoner og 20-måneders parmesan
(tillægspris ved forret 4: 55 kr / kuvert – kan serveres som mellemret: 115 kr / kuvert)
Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Kuvert-rugbrød med malt og chia-frø
Luftigt brunet smør med citronskal og branket valle
HOVEDRETTER
HOVEDRET 1
Saltbagt knoldselleri med confiteret hvidløg
Hokkaido-græskar, sukkermajs og spæde kål fra Sommergrønt
Luftig sauce a la hollandaise med rød surkløver
Ovnbagte røde aluette-kartofler med smør og hakket purløg
HOVEDRET 2
Skinkesteg af Troldgaardens gris
Hokkaido-græskar, sukkermajs og spæde kål fra Sommergrønt
Lys sauce på en god fond med æblemost og syltede sennepskorn
Ovnbagte røde aluette-kartofler med smør og hakket purløg
HOVEDRET 3
Grillet dansk okse med confiteret hvidløg
Hokkaido-græskar, sukkermajs og spæde kål fra Sommergrønt
Rødvins-skysauce
Ovnbagte røde aluette-kartofler med smør og hakket purløg
HOVEDRET 4
Krondyr fra Klosterheden
Hokkaido-græskar, sukkermajs, spæde kål fra Sommergrønt og råsyltede tyttebær
Lille portionstærte med svampe-stuvning
Rødvins-skysauce med ristet krondyrhjerte og skalotteløg
Ovnbagte røde aluette-kartofler med smør og hakket purløg
(tillægspris ved hovedret 4: 85 kr / kuvert)
DESSERTER
DESSERT 1
Efterårsæbler fra Felden Abildgaard med mandelkage, honning fra Selling og creme tilsmagt med lavendel og Bora Bora-vanille
DESSERT 2
Hvid chokolade og espresso fra Madsens Mokka med lokal rom, bisquit og syltet pære og havtorn
TILVALG
DE ENKLE SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Puffet kæmpe-flæskesvær af Troldgaarden-gris med hindbærstøv og piment d’espelette – 25 kr / kuvert
Vælg begge de enkle snacks: 35 kr / kuvert
DE OVERDÅDIGE SNACKS
Husets 3 overdådige snacks; dagens spændende udvalg – perfekt til velkomstdrinken
85 kr / kuvert
BØRNEVENLIG SERVERING
Frikadeller, gnavegrønt og -frugt og pizzasnegl
155 kr / barn
Tilbydes til børn under 12 år.
Alternativt kan børnene også få samme menu som de voksne – til halv pris for halv størrelse menu.
SALAT
Sæsonens blandede salater og bladkål med grillede stenfrugter, regnbuegulerødder, kalamata-oliven, boghvede fra Enghaven Økologi og en vinaigrette med hjemmelavet bær-eddike
35 kr / kuvert
OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert
NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip
Pris: 115 kr / kuvert
NATMAD 2
Gourmet-hotdog med Slagtergaardens pølse og masser af hjemmelavet tilbehør
135 kr / kuvert – 2 styk pr. gæst
NATMAD 3
Overdådigt udvalg af danske oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt, knækbrød og dips
155 kr / kuvert
Tilbydes i vores lokaler i Sløjfen i Hadsten til min. 20 personer fra 15. september til 16. november 2025.
Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.
Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, blomster, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt drikkevarer, som afregnes efter forbrug.
Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis med jer om inden jeres arrangement.
Maden tallerkenanrettes som udgangspunkt, men kan også anrettes som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.
Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.
Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.
Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.
Her finder du links til drikkevarer:
Vinkort — Drikkevarekort
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Spisestuen eller i andre af Sløjfens lokaler.
* Rabatprisen er gældende til frokost på alle hverdage. Samme rabatsats (20%) gives på de andre priser på tilvalg og opgraderinger i menuen her, dog ikke på drikkevarer.