Project Description

EFTERÅRETS GOURMET-MENU //
3 RETTERS FESTMENU

Det bedste af det bedste fra vores dygtige kokke til dig og dine gæster.
Meget er lokalt, endnu mere er økologisk og det hele er nøje udvalgt og nænsomt tilberedt, så I får en helt særlig oplevelse.

Menuen leveres i perioden 28. september – 15. november 2020

FORRET

Saltet og letrøget kulmule med broccoli, citron, tørsaltet pancetta-bacon og frisk kørvel

Frissé og spæde salater med friske krydderurter, syltede sennepskorn, rug-crumble og olivenolie fra Mani

Koldhævet og stenovnsbagt hvedebrød

Små hjemmebagte kuvert-rugbrød

Brud af luftigt brunet smør med hasselnødder, citrusskal og havsalt

HOVEDRET

Filet af dansk øko-okse med nye kål fra Sommergrønt og sommerens henkogte stikkelsbær

Skysauce med rødvin, fintsnittede skalotteløg og citrontimian

Smørstegte små kartofler med ristet rasp og rosmarin

Friskopgravede og marinerede rødbeder med fynsk rygeost, rugkerner og brøndkarse

Grønne salater med butternut-græskar, syltede hyben, saltristede græskarkerner og syrlig vinaigrette

DESSERT

Æbledessert med nye danske efterårsæbler på fem måder, mandelkage, lavendel og lun honning-karamel-sauce

Pris for 3 retter: 365 kr/ kuvert

TILVALGSMULIGHEDER

SNACKS TIL VELKOMSTDRINK

Ristede nødder i ras el hanout
Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og friskrevet parmesan

Pris for snack:  25  kr / kuvert

MELLEMRET

Terrine af Gothenborg-skovkylling og tør sherry fra Equipo Navazos, porre og gulerod
Serveret med pære, ristede valnødder og frisk estragon

Pris for mellemret:  75  kr / kuvert

VILDT TIL HOVEDRETTEN

Vil du gerne byde gæsterne på dansk vildt og skovsvampe i anledningen af efteråret, kan du erstatte oksen på hovedretten med:

Helstegt ryg og braiseret bov af krondyr med stegte og syltede skovsvampe, tyttebær og vildtsauce

Pris: 45 kr / kuvert for krondyr i stedet for okse

NATMAD

2 slags slider-burgere med brioche-boller – alt er naturligvis hjemmelavet:

– Pulled spoleben af øko-gris med relish, aioli og salat

– “Smoked brisket” med bbq, syltede løg og ‘slaw’

Pris pr. kuvert for natmad: 75 kr / 2 sliders

Vi tilbyder også flere retter og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 8 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning. Det endelige antal sendes til os senest 10 dage før arrangementet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet eller hvis de er udenfor den korte danske øko-sæson.
Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet eller delemad (desserten dog i portionsglas) og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hjemme. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.
Vi sender gerne kokke med til at tallerkenanrette, varme, servere og evt. præsentere maden. Kokkenne koster 600 kr pr. påbegyndt time.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 150 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Vi sender gerne en regning til bankoverførsel eller du kan betale med dankort i Kaffebaren. Vi tager ikke imod kontanter ved beløb over 500 kr.