Project Description

KONFIRMATIONSMENU //
FORÅRETS FESTLIGE MENU

Tilbydes i perioden 3. april til 21. maj 2023 – helt ned til 6 personer!
Forret

Filet af bæredygtigt fanget torskefisk, røget over hø og serveret med agurk, dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt-dip

Gulerødder bagt med appelsin og som rå bånd, serveret med puffet perlebyg og frisk mynte

Surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle

Safran-aioli

Hovedret

Mør steg af dansk okse, grillet og med en rub af confiteret hvidløg, rosmarin og saltsyltet citron

Små kartofler med olivenolie og persille

Sæsonens friske lokale grøntsager, bagt med urteolie og frisk timian

Grønne salater og bladkål med lynbagte æbler og pastinakker, syrligt-søde rødløg, saltristede solsikkekerner og cremet dressing

Dessert

Mørk choklade-brownie med cremet vanilleparfait, saltet karamel-sauce, henkogte sommerbær og sprød knas

Pris for 3 retter: 345 kr / kuvert

Tilvalgsmuligheder til buffeten

Snacks

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’

Pris: 20 kr / kuvert

Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan

Pris: 25 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert
Rugbrød og smør

Friskbagte mini-rugbrød og luftigt brunet smør med citronskal og branket valle

Pris: 20 kr / kuvert
Sauce til hovedretten

En god sauce på oksefond og rødvin

Pris: 40 kr / kuvert
Ekstra kød til hovedret

Rullesteg af dansk gris fyldt med urter og serveret med henkogte blommer

Pris: 50 kr / kuvert
Ost

Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød

Pris: 65 kr / kuvert

Vi laver også gerne menuer med endnu flere retter, natmad og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter.

Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hos jer. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.

Vi sender gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 650 kr pr. time.
Kokken kan også anrette maden som mere klassisk 3 retters menu, hvis dette ønskes.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.