Project Description

FORSOMMERENS FESTLIGE MENU

Tilbydes i perioden 16. maj til 12. juni 2022 – helt ned til 6 personer!
Forret

Rødspættefilet med rygeost, purløg, rugbrødscrumble og rabarber saltet som oliven med kvan fra haven

Stegte og rå radiser med karse og “sauce mousseline”

Friskbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle

Salsa verde-dip med ramsløg

Hovedret

Steg af gammel dansk landrace-gris fra Troldgaarden med rosmarin og grillede citroner

Nye kartofler vendt i olivenolie og løvstikke

Grønne salater fra Sommergrønt med strimler af asparges, agurk,
dild, belugalinser, kapers og cremet dressing

Langtidstilberedte gulerødder vendt i mild sennepsvinaigrette
og masser af hakkede grønne urter

Dessert

Rabarber som kompot og råsyltede med panna cotta på hvid chokolade, knas og forårets søde urter

Pris: 325 kr / kuvert

Tilvalgsmuligheder til menuen

Snacks

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’

Pris: 20 kr / kuvert

Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan

Pris: 25 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert
Rugbrød og smør

Friskbagte rugbrødsmuffins og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle

Pris: 20 kr / kuvert
Sauce til hovedretten

Cremet lys sauce med hvidvin, fond og friskhakkede urter

Pris: 35 kr / kuvert
Ekstra kød til hovedret

Mør steg af dansk okse med rub af confiteret hvidløg, saltsyltet citrus og frisk timian

Pris: 50 kr / kuvert
Ost

Ostebræt med 2 gode øko-oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød

Pris: 65 kr / kuvert
Natmad

Minestrone-suppe med grøntsager, hjemmerøget svinebryst, friskhakket persille, safran-aioli og groft surdejsbrød

Pris: 65 kr / kuvert

Vi laver også gerne menuer med endnu flere retter, natmad og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hos jer. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.

Vi sender gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 635 kr pr. time.
Kokken kan også anrette maden som mere klassisk 3 retters menu, hvis dette ønskes.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.