Project Description

FORSOMMERENS FESTLIGE MENU

Tilbydes i perioden 22. maj til 11. juni 2023
– alle ugens dage og helt ned til 6 personer!
Forret

Rødspættefilet med rygeost, rugbrødscrumble og rabarber saltet som oliven med kvan fra haven

Stegte og rå radiser med karse og kold “sauce mousseline”

Friskbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle

Salsa verde-dip af grønne urter og cornichoner

Hovedret

Mør steg af dansk okse, grillet og vendt i en rub af confiteret hvidløg og rosmarin

Bagte spidskål med frisk ramsløg, kapers, citronskal og Mani-olivenolie

Små kartofler med smør og løvstikke

Grønne salater fra Sommergrønt med strimler af asparges, agurk, dild, syltede løgskaller, belugalinser, saltristede solsikkekerner og en cremet dressing

Dessert

Rabarber-dessert a la ‘trifli’ med råsyltede rabarber, kompot, creme med Bora Bora-vanille, knas og forårets søde urter

Pris: 355 kr / kuvert

Tilvalgsmuligheder til menuen

Snacks

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’

Pris: 20 kr / kuvert

Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan

Pris: 30 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 40 kr / kuvert
Rugbrød og smør

Friskbagte mini-rugbrød og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle

Pris: 25 kr / kuvert
Sauce til hovedretten

Rødvinssauce med skalotteløg og friskhakkede urter

Pris: 45 kr / kuvert
Ekstra kød til hovedret

Rullesteg af dansk gris fyldt med masser af urter og serveret med
grillede citroner

Pris: 55 kr / kuvert
Oste-servering eller natmad

Ostebræt med to gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød

Pris: 75 kr / kuvert
Natmad

Asiatisk-inspireret sommer-suppe med svampe, sprøde grøntsager og nudler. Dertil miso-mayo, friske krydderurter og surdejsbrød

Pris: 75 kr / kuvert

Vi laver også gerne menuer med endnu flere retter, natmad og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hos jer. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.

Vi sender gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 665 kr pr. time.
Kokken kan også anrette maden som mere klassisk 3 retters menu, hvis dette ønskes.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.