Project Description

SOMMERENS FESTLIGE MENU

Tilbydes i perioden 13. juni til 31. juli 2022 – helt ned til 6 personer!
(ferielukket 3. til 21. juli)
 
Forret

Bagt filet af torskefisk med rygeost, radiser og ristet rug-crumble

Dild-marinerede agurker og urtesalat

Friskbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle

Salsa verde-dip af grønne urter

Hovedret

Langtidsstegt dansk oksesteg med rub af confiteret hvidløg, rosmarin og grillet citron

Små kartofler bagt med olivenolie og serveret med persille og puré på ærter

Grønne salater med råsyltede rabarber, blomkål, belugalinser, saltristede solsikkekerner og en cremet dressing med hyldeblomst

Ærter a la ‘francaice’ med spidskål, hjemmerøget svinebryst, forårsløg og urtesmør

Dessert

Friske nye jordbær med creme a la koldskål, knas og søde urter fra Gårdhaven

Pris: 335 kr / kuvert

Tilvalgsmuligheder til menuen

Snacks

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’

Pris: 20 kr / kuvert

Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan

Pris: 25 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert
Rugbrød og smør

Friskbagte mini-rugbrød og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle

Pris: 20 kr / kuvert
Sauce til hovedretten

Cremet lys sauce med hvidvin, fond og friskhakkede urter

Pris: 35 kr / kuvert
Ekstra kød til hovedret

Rullesteg af dansk gris med henkogte blommer

Pris: 50 kr / kuvert
Ost

Ostebræt med 2 gode øko-oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød

Pris: 65 kr / kuvert
Natmad

Minestrone-suppe med grøntsager, hjemmerøget svinebryst, friskhakket persille, safran-aioli og groft surdejsbrød

Pris: 65 kr / kuvert

Vi laver også gerne menuer med endnu flere retter, natmad og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hos jer. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.

Vi sender gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 635 kr pr. time.
Kokken kan også anrette maden som mere klassisk 3 retters menu, hvis dette ønskes.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.