Project Description

FESTMENU UD AF HUSET //
FORÅRS-/ KONFIRMATIONSMENU

Tilbydes i perioden 22. april til 25. maj 2025
– alle ugens dage og helt ned til 6 personer!

Vælg 2 retter: 315 kr/ kuvert (forret + hovedret / hovedret + dessert)
Vælg 3 retter: 375 kr/ kuvert (forret, hovedret og dessert)
Som noget nyt, tilbyder vi nu vin-menuer sammen med festmaden ud af huset. Du kan se dem herunder eller kigge ind til os i Spisestuen og se vores Bottleshop med mange flere spændende vine!

FORRETTER

FORRET 1
Filet af bæredygtigt fanget torskefisk, røget over hø og serveret med agurk, dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt

FORRET 2
Carpaccio af dansk okse med urtecreme, mitzuna, saltbagte mandler, citronskal, dehydreret parmesanost

FORRET 3
Grillet agurk og langtidsbagt tomat med dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt

FORRET 4
Saltet Ådal-ørred med håndpillede rejer, spæde salater, hvide asparges og kold sauce mousseline med friske urter

(tillægspris ved forret 4: 55 kr /  kuvert – kan serveres som mellemret: 95 kr / kuvert)

Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Pisket Thise-smør med saltflager

HOVEDRETTER

HOVEDRET 1
Stegt spidskål på bund af bornholmske belugalinser med fermenteret rabarber og grønne asparges
Gulerødder bagt med appelsin og som rå bånd, serveret med puffet perlebyg og frisk mynte
Grønne salater og bladkål med syrligt-søde rødløg, sommerens henkogte solbær, saltristede solsikkekerner og cremet dressing

HOVEDRET 2
Rullesteg af dansk gris fyldt med urter og serveret med henkogte blommer
Gulerødder bagt med appelsin og som rå bånd, serveret med puffet perlebyg og frisk mynte
Grønne salater og bladkål med syrligt-søde rødløg, sommerens henkogte solbær, saltristede solsikkekerner og cremet dressing

HOVEDRET 3
Mør, rosastegt og grillet steg af dansk okse med en rub af confiteret hvidløg, rosmarin og saltsyltet citron
Gulerødder bagt med appelsin og som rå bånd, serveret med puffet perlebyg og frisk mynte
Grønne salater og bladkål med syrligt-søde rødløg, sommerens henkogte solbær, saltristede solsikkekerner og cremet dressing

HOVEDRET 4
Skovkylling fra Gothenborg i Them med en urtesouffle
Grønne asparges med Mani-olivenolie, æggeblommecreme og grøn rasp
Flødebaseret estragonsauce på kyllingefond og tør sherry

(tillægspris ved hovedret 4: 105 kr / kuvert)

Alle hovedretter serveres med:
Sauté af sæsonens grøntsager
Ovnristede små kartofler med timian og safran-aioli

DESSERTER

DESSERT 1
Mørk choklade-brownie med cremet vanilleparfait, saltet karamel-sauce, henkogte sommerbær og sprød knas

DESSERT 2
Rabarber- og hvid chokolade-dessert med mandel-kage og marengs

TILVALGSMULIGHEDER

SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Maltsticks med cremet dip – 25 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert

MINI-RUGBRØD OG BRUNET SMØR
Friskbagte kuvert-rugbrød og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle
25 kr / kuvert

EKSTRA KØD TIL HOVEDRETTEN
Vælg grisen eller oksen fra ovenstående som supplement til det valgte kød
Pris: 55 kr / kuvert

SAUCE TIL HOVEDRET 2 OG 3
Sauce på brunet smør og en god fond på ristet Gothenborg-kylling
50 kr / kuvert

OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert

NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip.
Pris: 95 kr / kuvert

NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske øko-oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt og safran-aioli
125 kr / kuvert

VINMENU 1

Hvidvin:
Pinot Grigio Anna, Delle Venezie, Italien 2022
(125 kr /flaske)

Rødvin:
Selección Especial, Piquito, Jumilla, Spanien 2020
(115 kr /flaske)

Vinmenu-pris for 2 flasker (hvidvin og rødvin):
200 kr (spar 40 kr)

VINMENU 2

Bobler:
Cava Cuvée Prestige Brut, Bella Mistala, Requena, Spanien
(125 kr /flaske)

Hvidvin:
Grillo DOC Sicilia, Cantine Amato, Italien 2022
(165 kr /flaske)

Rødvin:
Amplitude, Yvann & Co, Minervois, Frankrig 2020
(160 kr /flaske)

Vinmenu-pris for 3 flasker (bobler, hvidvin, rødvin):
400 kr (spar 50 kr)

Vinene i vinmenuerne sælges også enkeltvis og i vores Bottleshop har vi også mange andre spændende vine i forskellige prisklasser.
Vi tager gerne uåbnede flasker retur, hvis de er i en stand, så de kan videresælges. 

Menuen tilbydes ud af huset i perioden 22. april til 25. maj 2025

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.

Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Vi sender gerne en eller flere kokke med til opvarmning og anretning af maden mm. Pris herfor er for hver kok 665 kr / time fra vi kører fra Skafferiet og indtil vi er retur igen. 

Maden anrettes på pænt service som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet, desserten dog i portionsglas. Hele menuen kan desuden tallerkenanrettes, hvis dette ønskes. Det forudsætter at vi har en eller flere kokke med, alt efter menu og antal gæster.

For friskhedens skyld, anbefaler vi at I selv varmer hovedretten, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Hvis det ønskes, kan vi dog godt varme den for jer inden afhentning eller levering.

Maden afhentes som udgangspunkt hos os i Skafferiet, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Ønskes levering, koster dette 100 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører. 

Den rene service bedes afleveret hos os senest i ugen efter arrangementet eller vi kan aftale afhentning ud fra samme forudsætninger som leveringen.

Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.

Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.