Project Description
ØKOLOGISK FESTMENU I SLØJFEN //
FORÅR-/ KONFIRMATIONSMENU
HOLD DIN KONFIRMATION ELLER FORÅRS-ARRANGEMENT HOS OS I SPISESTUEN I SLØJFEN OG GIV DINE GÆSTER EN ØKOLOGISK GOURMET-OPLEVELSE!
Tilbydes til arrangementer med minimum 20 personer fra 14. april til 25. maj 2025.
Vælg forret, hovedret og dessert, kuvertpris:
– 525 kr (weekender og aftener)
– 420 kr (i dagtimer på hverdage)*
FORRETTER
FORRET 1
Filet af bæredygtigt fanget torskefisk, røget over hø og serveret med agurk, dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt
FORRET 2
Carpaccio af dansk okse med urtecreme, mitzuna, saltbagte mandler, citronskal, dehydreret parmesanost
FORRET 3
Grillet agurk og langtidsbagt tomat med dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt
FORRET 4
Saltet Ådal-ørred med håndpillede rejer, spæde salater, hvide asparges og kold sauce mousseline med friske urter
(tillægspris ved forret 4: 55 kr / kuvert – kan serveres som mellemret: 115 kr / kuvert)
Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Kuvert-rugbrød med malt og chia-frø
Luftigt brunet smør med citronskal og branket valle
HOVEDRETTER
HOVEDRET 1
Stegt spidskål på bund af bornholmske belugalinser med fermenteret rabarber og grønne asparges
Gulerødder bagt med appelsin og serveret med puffet perlebyg
Luftig cremet sauce a la hollandaise
HOVEDRET 2
Rullesteg af dansk gris fyldt med urter og serveret med henkogte blommer
Gulerødder bagt med appelsin og serveret med puffet perlebyg
Sauce på brunet smør og en god fond på ristet Gothenborg-kylling
HOVEDRET 3
Mør, rosastegt og grillet steg af dansk okse med en rub af confiteret hvidløg, rosmarin og saltsyltet citron
Gulerødder bagt med appelsin og serveret med puffet perlebyg
Flødebaseret rødvins-sauce
HOVEDRET 4
Skovkylling fra Gothenborg med en urtesouffle
Grønne asparges og radiser med Mani-olivenolie og grøn rasp
Flødebaseret estragonsauce på kyllingefond og tør sherry
(tillægspris ved hovedret 4: 75 kr / kuvert)
Alle hovedretter serveres med ovnristede små kartofler med timian og flagesalt
DESSERTER
DESSERT 1
Mørk choklade-brownie med cremet vanilleparfait, saltet karamel-sauce, henkogte sommerbær og sprød knas
DESSERT 2
Rabarber- og hvid chokolade-dessert med mandel-kage og marengs
TILVALGSMULIGHEDER
DE ENKLE SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Maltsticks med cremet dip – 25 kr / kuvert
Vælg begge de enkle snacks: 35 kr / kuvert
DE OVERDÅDIGE SNACKS
Husets 3 overdådige snacks; dagens spændende udvalg – perfekt til velkomstdrinken
85 kr / kuvert
SALAT
Grønne salater og bladkål med syrligt-søde rødløg, sommerens henkogte solbær, saltristede solsikkekerner og cremet dressing
35 kr / kuvert
OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert
NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip
Pris: 115 kr / kuvert
NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske øko-oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt og safran-aioli
145 kr / kuvert
Tilbydes i vores lokaler i Sløjfen i Hadsten til min. 20 personer fra 14. april til 25. maj 2025.
Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.
Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt resterende drikkevarer, som afregnes efter forbrug.
Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.
Maden tallerkenanrettes som udgangspunkt, men kan også anrettes som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.
Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.
Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.
Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Spisestuen eller i andre af Sløjfens lokaler.
* Rabatprisen er gældende til frokost på alle hverdage og indtil senest kl. 16. Samme rabatsats (20%) gives på de andre priser på tilvalg og opgraderinger i menuen her, dog ikke på drikkevarer.