Project Description

FESTMENU UD AF HUSET //
SENSOMMERMENU

Tilbydes i perioden 28. juli til 14. september 2025
– alle ugens dage og helt ned til 6 personer!

Vælg 3 retter: 385 kr/ kuvert (forret, hovedret og dessert)
Vælg 2 retter: 325 kr/ kuvert (forret + hovedret eller hovedret + dessert)
Som noget nyt, tilbyder vi nu vin-menuer sammen med festmaden ud af huset. Du kan se dem herunder eller kigge ind til os i Spisestuen og se vores Bottleshop med mange flere spændende vine!

FORRETTER

FORRET 1
Kold ærtesuppe med saltet Ådal-ørred, friskbælgede ærter, frisk mynte, skalotteløg og mandler

FORRET 2
Dagens friskfangede fladfisk med Vigges tomater i forskellige farver, Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel

FORRET 3
Vigges tomater i forskellige farver med Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel

FORRET 4
Carpaccio af okse fra Tinnetgaard med søkogte og håndpillede rejer, purløg, limemarinerede nye squash, soja og ristet sesam

(tillægspris ved forret 4: 55 kr /  kuvert – kan serveres som mellemret: 95 kr / kuvert)

Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Aioli med safran

HOVEDRETTER

HOVEDRET 1
Bagt spidskål med Mani-kapers, saltede mandler, branket smør-valle og friskrevet citronskal
Nye sukkermajs tilberedt på flere måder
Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette

HOVEDRET 2
Skinkesteg af gris fra Troldgaarden med grillede stenfrugter og spæde kål
Nye sukkermajs tilberedt på flere måder
Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette

HOVEDRET 3
Mør steg af dansk okse, grillet og med en rub af confiteret hvidløg samt spæde kål
Nye sukkermajs tilberedt på flere måder
Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette

HOVEDRET 4
Farseret skovkylling fra Gothenborg med sommertrøffel, røget og sprødstegt skind og 20 måneders parmesan
Nye sukkermajs tilberedt på flere måder
Spæde gulerødder stegt med kombucha-eddike og sauerkraut-saft og toppet med frisk persille
Skysauce på en god fond, Fino-Sherry og syrlig æblemost med fyld af stegt lever og hjerte fra kyllingen

(tillægspris ved hovedret 4: 105 kr / kuvert)

Alle hovedretter serveres med:
Sæsonens friske lokale grøntsager, bagt med urteolie
Ovnbagte røde aluette-kartofler med hakket purløg

DESSERTER

DESSERT 1
Sensommeræbler fra Felden Abildgaard med lavendel- og krokant-is, mandelkage og lokal honning

DESSERT 2
Blommer, arme riddere, brændt marengs og creme tilsmagt med blommelikør

TILVALGSMULIGHEDER

SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Puffet kæmpe-flæskesvær af Troldgaarden-gris med hindbærstøv og piment d’espelette – 25 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert

MINI-RUGBRØD OG BRUNET SMØR
Friskbagte kuvert-rugbrød og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle
25 kr / kuvert

EKSTRA KØD TIL HOVEDRETTEN
Vælg grisen eller oksen fra ovenstående som supplement til det valgte kød
Pris: 55 kr / kuvert

SAUCE TIL HOVEDRET 2 OG 3
Skysauce på en god fond, Fino-Sherry og syrlig æblemost
50 kr / kuvert

OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert

NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip.
Pris: 95 kr / kuvert

NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt, knækbrød og dips
135 kr / kuvert

VINMENU 1

Hvidvin:
Pinot Grigio Anna, Delle Venezie, Italien 2022
(125 kr /flaske)

Rødvin:
Selección Especial, Piquito, Jumilla, Spanien 2020
(115 kr /flaske)

Vinmenu-pris for 2 flasker (hvidvin og rødvin):
200 kr (spar 40 kr)

VINMENU 2

Bobler:
Cava Cuvée Prestige Brut, Bella Mistala, Requena, Spanien
(125 kr /flaske)

Hvidvin:
Grillo DOC Sicilia, Cantine Amato, Italien 2022
(165 kr /flaske)

Rødvin:
Amplitude, Yvann & Co, Minervois, Frankrig 2020
(160 kr /flaske)

Vinmenu-pris for 3 flasker (bobler, hvidvin, rødvin):
400 kr (spar 50 kr)

Vinene i vinmenuerne sælges også enkeltvis og i vores Bottleshop har vi også mange andre spændende vine i forskellige prisklasser.
Vi tager gerne uåbnede flasker retur, hvis de er i en stand, så de kan videresælges. 

Menuen tilbydes ud af huset i perioden 28. juli til 14. september 2025

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.

Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis med jer om inden jeres arrangement.

Vi sender gerne en eller flere kokke med til opvarmning og anretning af maden mm. Pris herfor er for hver kok 695 kr / time fra vi kører fra Skafferiet og indtil vi er retur igen. 

Maden anrettes på pænt service som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet, desserten dog i portionsglas eller -skåle. Hele menuen kan desuden tallerkenanrettes, hvis dette ønskes. Det forudsætter at vi har en eller flere kokke med, alt efter menu og antal gæster.

For friskhedens skyld, anbefaler vi at I selv varmer hovedretten, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Hvis det ønskes, kan vi dog godt varme den for jer inden afhentning eller levering.

Maden afhentes som udgangspunkt hos os i Skafferiet, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Ønskes levering, koster dette 100 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører. 

Den rene service bedes afleveret hos os senest i ugen efter arrangementet eller vi kan aftale afhentning ud fra samme forudsætninger som leveringen.

Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede.  Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.

Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.