Project Description

ØKOLOGISK FESTMENU I SLØJFEN //
SENSOMMER-MENU

HOLD DIT SENSOMMER-ARRANGEMENT HOS OS I SPISESTUEN I SLØJFEN OG GIV DINE GÆSTER EN ØKOLOGISK GOURMET-OPLEVELSE!

Tilbydes til arrangementer med minimum 20 personer fra 28. juli til 14. september 2025.

Vælg forret, hovedret og dessert, kuvertpris:
535 kr (weekender og aftener)
425 kr (i dagtimer på hverdage)*

FORRETTER

FORRET 1
Kold ærtesuppe med saltet Ådal-ørred, friskbælgede ærter, frisk mynte, skalotteløg og mandler

FORRET 2
Filet af friskfanget rødtunge med Vigges tomater i forskellige farver, Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel

FORRET 3
Vigges tomater i forskellige farver med Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel

FORRET 4
Carpaccio af okse fra Tinnetgaard med søkogte og håndpillede rejer, purløg, limemarinerede nye squash, soja og ristet sesam

(tillægspris ved forret 4: 55 kr /  kuvert – kan serveres som mellemret: 115 kr / kuvert)

Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Kuvert-rugbrød med malt og chia-frø
Luftigt brunet smør med citronskal og branket valle

HOVEDRETTER

HOVEDRET 1
Pandestegt spidskål med Mani-kapers, sukkermajs, branket smør-valle og friskrevet citronskal
Luftig sauce a la hollandaise med rød surkløver
Ovnbagte røde aluette-kartofler med fermenteret citron og hakket purløg

HOVEDRET 2
Skinkesteg af Troldgaardens gris med grillede stenfrugter, sukkermajs og nye kål
Skysauce på en god fond, Fino-Sherry og syrlig æblemost
Ovnbagte røde aluette-kartofler med fermenteret citron og hakket purløg

HOVEDRET 3
Mør steg af dansk okse, grillet og med en rub af confiteret hvidløg samt spæde kål og sukkermajs
Skysauce på en god fond, Fino-Sherry og syrlig æblemost
Ovnbagte røde aluette-kartofler med fermenteret citron og hakket purløg

HOVEDRET 4
Farseret skovkylling fra Gothenborg med sommertrøffel, røget og sprødstegt skind og 20 måneders parmesan
Spæde gulerødder stegt med kombucha-eddike og sauerkraut-saft og toppet med frisk persille
Skysauce på en god fond, Fino-Sherry og syrlig æblemost med fyld af stegt lever og hjerte fra kyllingen
Ovnbagte røde aluette-kartofler med fermenteret citron og hakket purløg

(tillægspris ved hovedret 4: 85 kr / kuvert)

DESSERTER

DESSERT 1
Sensommeræbler fra Felden Abildgaard med lavendel- og krokant-is, mandelkage og lokal honning

DESSERT 2
Blommer, arme riddere, brændt marengs og creme tilsmagt med blommelikør

TILVALGSMULIGHEDER

DE ENKLE SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Puffet kæmpe-flæskesvær af Troldgaarden-gris med hindbærstøv og piment d’espelette – 25 kr / kuvert
Vælg begge de enkle snacks: 35 kr / kuvert 

DE OVERDÅDIGE SNACKS
Husets 3 overdådige snacks; dagens spændende udvalg – perfekt til velkomstdrinken
85 kr / kuvert

SALAT
Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette
35 kr / kuvert

OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert

NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip
Pris: 115 kr / kuvert

NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt, knækbrød og dips
155 kr / kuvert

Tilbydes i vores lokaler i Sløjfen i Hadsten til min. 20 personer fra 28. juli til 14. september 2025.

Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.

Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, blomster, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt drikkevarer, som afregnes efter forbrug.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis med jer om inden jeres arrangement.

Maden tallerkenanrettes som udgangspunkt, men kan også anrettes som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet.

Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.

Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.

Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Spisestuen eller i andre af Sløjfens lokaler.

* Rabatprisen er gældende til frokost på alle hverdage. Samme rabatsats (20%) gives på de andre priser på tilvalg og opgraderinger i menuen her, dog ikke på drikkevarer.