Project Description

SOMMERENS GOURMET-MENU

Det bedste af det bedste fra vores dygtige kokke til dig og dine gæster.
Meget er lokalt, endnu mere er økologisk og det hele er nøje udvalgt og nænsomt tilberedt, så I får en helt særlig oplevelse.

Vælg forret, hovedret og dessert: 435 kr/ kuvert

FORRETTER

Forret 1

Letsaltet makrel med kold consommé-suppe af tomat, dild og hvede-croutons

Forret 2

Carpaccio af havkat med rygeost, radiser og saltet rabarber med kvan fra haven

Forret 3

Stegt kammusling med blomkål og mandler

(tillægspris ved valg af forret 3: 20 kr / kuvert) 

Alle forretter serveres med friskbagte hvedebrød og små kuvert-rugbrød fra vores eget surdejsbageri, lavet af mel fra Kornby Mølle, samt luftigt brunet smør med citronskal og branket valle

HOVEDRETTER

Hovedret 1 

Helstegt porchetta-rullesteg af øko-gris med rosmarin og grillede citroner
Grillet spidskål med hvidløg og store græske Mani-kapers i olivenolie
Salsa verde og lynbagte bladbeder med ristede hasselnødder

Hovedret 2 

Okse fra Kannegaard Økologi og timian
Ærter a la ‘francaice’ med hjertesalat, hjemmerøget svinebryst, forårsløg og urtesmør
Lys, cremet sauce med hvidvin og frisk estragon

Hovedret 3 

Økologisk dansk oksefilet bagt med confiteret hvidløg og syltet bergamotte
Små top-gulerødder, syltede gulerodsbånd og stegte spæde kål
Ægte sauce a la ‘blanquette’ med rød surkløver

(tillægspris ved valg af hovedret 3: 55 kr / kuvert) 

Alle hovedretter serveres med supplement af sæsonens friske grøntsager, samt nye kartofler med smør og løvstikke.
Brød og smør fortsætter under hovedretten.

DESSERTER

Dessert 1 

Creme fraiche-parfait med rabarber som kompot og råsyltede, små kys og gårdhavens dessert-urter

Dessert 2 

Friske nye jordbær med creme a la koldskål, honning fra Hammel og brud af mazarin bagt med hjemmelavet marcipan

TILVALGSMULIGHEDER

Snacks til velkomstdrink

Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 20 kr

Små tærter af hjemmelavet butterdej med sur-sød løgkompot og friskhøvlet 20 måneders parmesan – 25 kr

Vælg begge snacks: 35 kr / kuvert
Natmad 1

Minestrone-suppe med grøntsager, hjemmerøget svinebryst, friskhakket persille, safran-aioli og groft surdejsbrød

Pris: 65 kr kuvert
Natmad 2

Små slider-burgere med bbq-okse, sylt og salat i saftig brioche-bolle

Pris: 95 kr kuvert

Menuen tilbydes i perioden 13. juni til 31. juli 2022 (ferielukket 3. juli til 21. juli).

Vi tilbyder også flere retter og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 15 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning. Det endelige antal sendes til os senest 10 dage før arrangementet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet eller hvis de er udenfor den korte danske øko-sæson.
Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet eller delemad (desserten dog portionsanrettet) og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hjemme. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.
Vi sender gerne kokke med til at tallerkenanrette, varme, servere og evt. præsentere maden. Kokkene koster 635 kr pr. påbegyndt time.

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 195 kr i startgebyr og derefter 8 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os senest i ugen efter arrangementet.
Ang. afregning, sender vi en regning til bankoverførsel efter arrangementet.