Project Description
ØKOLOGISK FESTMENU I SLØJFEN //
SOMMER-MENU
HOLD DIT SOMMER-ARRANGEMENT HOS OS I SPISESTUEN I SLØJFEN OG GIV DINE GÆSTER EN ØKOLOGISK GOURMET-OPLEVELSE!
Tilbydes til arrangementer med minimum 20 personer fra 16. juni til 5. juli 2025.
Vælg forret, hovedret og dessert, kuvertpris:
– 535 kr (weekender og aftener)
– 425 kr (i dagtimer på hverdage)*
FORRETTER
FORRET 1
Kold ærtesuppe med saltet Ådal-ørred, friskbælgede ærter, frisk mynte, skalotteløg og croutoner
FORRET 2
Filet af friskfanget rødtunge med grillet agurk, ristet rugbrød, cremet yoghurt og dild
FORRET 3
Hjemmelavet rygeost og grillet agurk med radiser og sommerens urter
FORRET 4
Carpaccio af dansk okse med søkogte og håndpillede rejer, purløg, limemarinerede nye squash, soja og ristet sesam
(tillægspris ved forret 4: 55 kr / kuvert – kan serveres som mellemret: 115 kr / kuvert)
Alle forretter serveres med:
Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
Kuvert-rugbrød med malt og chia-frø
Luftigt brunet smør med citronskal og branket valle
HOVEDRETTER
HOVEDRET 1
Stegt spidskål med Mani-kapers, saltede mandler, Niels’ fuego-bønner og citronskal
Grillede forårsløg med dehydreret 32 måneders parmesan, timian og ristet surdejsrasp
Luftig sauce à la hollandaise med rød surkløver og olie på grønne løgtoppe
HOVEDRET 2
Grillet rullesteg af dansk gris fyldt med hakkede urter
Stegt spidskål med Mani-kapers og saltede mandler
Smørmonteret hvidvinssauce med friskhakket skalotteløg og fermenteret citron
HOVEDRET 3
Okse fra Tinnetgaard á la saltimbocca med lufttørret skinke og salvie
Stegt spidskål med Mani-kapers og saltede mandler
Smørmonteret hvidvinssauce med friskhakket skalotteløg og fermenteret citron
HOVEDRET 4
Farseret skovkylling fra Gothenborg med sommertrøffel, røget og sprødstegt skind og 32 måneders parmesan
Stegt spidskål og spæde gulerødder med Mani-kapers og saltede mandler
Smørmonteret hvidvinssauce med friskhakket skalotteløg og fermenteret citron
(tillægspris ved hovedret 4: 75 kr / kuvert)
Alle hovedretter serveres med nye kartofler med smør og løvstikke
DESSERTER
DESSERT 1
Koldskåls-consommé med karamel, rabarber fra Refshøjgaard, hibiskus og havrecrumble
DESSERT 2
Friske danske jordbær med flødeostecreme, hjemmebagte digistive-kiks, søde urter fra gårdhaven og hybenroser
TILVALGSMULIGHEDER
DE ENKLE SNACKS
Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
Puffet kæmpe-flæskesvær af Troldgaarden-gris med hindbærstøv og piment d’espelette – 25 kr / kuvert
Vælg begge de enkle snacks: 35 kr / kuvert
DE OVERDÅDIGE SNACKS
Husets 3 overdådige snacks; dagens spændende udvalg – perfekt til velkomstdrinken
85 kr / kuvert
SALAT
Salater fra Sommergrønt med bagte tomater, vandmelon, cremet feta, ristet solsikkekerner og syrlig vinaigrette
35 kr / kuvert
OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert
NATMAD 1
Dagens gryderet med eller uden kød. Dertil mættende garniture, salat, brød og dip
Pris: 115 kr / kuvert
NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt, knækbrød og dips
145 kr / kuvert
Tilbydes i vores lokaler i Sløjfen i Hadsten til min. 20 personer fra 16. juni til 5. juli 2025.
Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.
Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, blomster, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt drikkevarer, som afregnes efter forbrug.
Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis med jer om inden jeres arrangement.
Maden tallerkenanrettes som udgangspunkt, men kan også anrettes som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.
Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.
Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.
Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Spisestuen eller i andre af Sløjfens lokaler.
* Rabatprisen er gældende til frokost på alle hverdage. Samme rabatsats (20%) gives på de andre priser på tilvalg og opgraderinger i menuen her, dog ikke på drikkevarer.