Project Description

VINTERENS RUSTIKKE FESTMENU

2 RETTERS FESTMENU FRA SKAFFERIET

FORRET

Mørksej-filet med appelsin, regnbuegulerødder fra Harlev, sprøde quinoa-flager og friske urter

Langtidshævet og stenovnsbagt brød med tapenade af mørke oliven

HOVEDRET

Grillet oksesteg med urtesmør

Ovnstegte kartofler med rosmarin

Bagte persillerødder vendt med masser af frisk persille

Hokkaido-græskar med sprød græskarkerne-crumble

Salat med årstidens bedste grøntsager fra gartneriet Sommergrønt i Hadsten

Pris for 2 retter: 235 kr/ kuvert

DESSERT SOM TILVALG

Vil du gerne have en dessert til menuen, anbefaler vi:

Saltet karamel-panna cotta med syltede pærer og ristede hasselnødder

Pris: 55 kr / kuvert

EKSTRA

Vi tilbyder også flere retter, natmad og hvad I ellers må ønske. Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, foruden musik, servering, blomsterdekoration, leje af service/ telte m.m.m. Tøv ikke med spørgsmål.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet eller hvis de er udenfor den korte danske øko-sæson.
Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 8 kuverter. Det endelige antal sendes til os senest en uge før arrangementet.

Maden anrettes som udgangspunkt på fade til buffet og kan fås varmet og til at sætte direkte på bordet eller kold og klar til opvarmning hjemme. For friskhedens skyld anbefaler vi det sidste.

Vi sender gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 550 kr pr. time.
Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 100 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører.

Servicen bedes afleveret rengjort hos os i ugen efter arrangementet.
Vi sender gerne en regning til bankoverførsel eller du kan betale med dankort i Kaffebaren. Vi tager ikke imod kontanter ved beløb over 500 kr.