Loading...
Nyt fra køkkenet2018-11-20T12:22:55+00:00

NYT FRA KØKKENET

Her kan du se de seneste nyheder, blogindlæg, nye menuer mv.

Januar-hilsen

Godt nytår! Her kommer sidste nyt fra køkkenet og kaffebaren. Vi er allerede godt i gang med det nye år og sender hermed de bedste ønsker til jer om et dejligt 2019. Vi glæder os! Læs med her om takeaway, hapseriet - og så lidt hemmeligt om planer om en pop-up restaurant i Kaffebaren.

Skafferiets bryllupsmad

Bryllupper er altid helt særlige og en stor glæde at lave mad til. Samarbejdet med brudeparret, menuplanlægning, at høre om drømme og tanker om den perfekte kærlighedsfejring - det er spændende, engagerende og inspirerende

Jazz på torvet

Kom til gratis sensommerkoncert & markedsstemning på Kastanietorvet i Hinnerup, når Hede Hule Hot spiller op med dansk jazz til en hyggelig dag fra kl 11-14 for alle i Hinnerup. Vi laver grillet okse og lækker mad - og glæder os til at se jer!

Festlig lørdag

Vi har samlet lokalt ukrudt til Festlig Lørdag i Hinnerup. Kom og få tips til hvordan det kan bruges i madlavningen, prøv ukruds-quizzen og smag ukrudts-pesto på det gode stenovnsbagte øko-brød

Et logo med løg, tak!

Vi kan godt lide tanken om at den samme råvare kan bruges både til hverdag og til den fineste gourmet-mad. Løget er den samme, billige grøntsag - men med nænsomt håndværk og kreativitet kan den udvikles og  tilberedes på så mange forskellige måder. Derfor har vi et løg i vores logo.

Ali siger Hej

Mange af jer kender vores chauffør og medhjælper Ali, som har arbejdet for os i snart to år. Favrskov Lokalavisen har lavet et langt interview med ham, og vi synes I skal læse med og lære ham lidt bedre at kende.

Godt nytår

Så er vi igang med 2018, og jeg ser tilbage på nogle hårde arbejdsdag op til nytår, en god fest og så et par dejlige fridage, hvor jeg gik og glædede mig over hvordan det hele gik....

Absurt lokal tonic

Absurt laver deres egen tonic her midt i Hinnerup. Tonic'en er selvfølgelig god med gin, men den er faktisk også et godt bud på en drink til gravide og andre der ikke drikker alkohol. Hør mere om Absurt og vores første fredagsbar med Tonic-smagning og den særlige velkomstdrink vi anbefaler til nytårsmenuen.

Tips til anden

Det er blevet ande-sæson og vores køkkenchef Mikkel giver dig her sine tips til anden - hvadenten det er til Mortens Aften, Jul eller du bare vil lave et godt rosastegt andebryst