Pop-up takeaway i Skafferiet 

Vi åbner Kaffebaren 12. september, men vi vil ikke vente så længe med at byde på vores lækre hapserier på en fredag! Vi har nemlig fuld gang i køkkenet med bryllupper, receptioner og sommerfester – og vi kan også sagtens lave god takeaway til jer også.

To fredage med lækre hapserier til gourmet takeaway

Den 31. august og 7. september laver vi vores gode hapsebakker som takeaway, og de kan hentes i den gamle butik på Jernbanegade 1 – hvor vi nu har vores bageri. Når Kaffebaren åbner, sælger vi al vores takeaway derinde – og du kan også nyde maden i cafeen – og så kommer vi til at bruge vores gamle butik til madproduktion. Vi har indtil nu haft vores bageri og kæmpe stenovn ude bagved køkkenet, men med de mængder vi efterhånden bager og skal producere, har vi brug for mere plads. Derfor glæder vi os rigtig meget over den mulighed for udvidelse, der er skabt med Kaffebaren. 

Hapsebakke som I kender det – men anrettet til én person

Som pop-up takeaway laver vi vores gode hapserier. Som noget nyt anrettes maden i en bakke til én person – og der kan som sædvanlig tilkøbes brød og dip. Bakken består af forskellige gode, små retter i en smuk anretning. Præcis som I kender det. Og hvis ikke I kender det – så læs lidt mere om det her nedenfor. En bakke til én person koster 125 kr. Vi ved allerede nu, at Mikkel laver en lækker slider som en af hapserne.

Vores pop-up takeaway hentes mellem kl 16 og 18. Vi anbefaler at I bestiller på forhånd ved at skrive til kontakt@skafferiet.dk da vi laver et begrænset antal bakker. Pga flytningen til Kaffebaren laver vi kun hapsebakker – så husk at bestille på forhånd. Derudover er der også friskbagt øko-brød (I henter jo maden midt i bageriet!) og vores gode dips.

Hapseriet for begyndere

Hapseriet er små, lækre retter sammensat til din helt egen fredags-oplevelse. Maden kan deles til et godt glas vin eller nydes som en farverig forret eller hovedret. Kun fantasien sætter grænser….
De små retter kreeres af vores kære kok Mikkel, der finder på- og udvikler retterne efter eget hovede. Der er intet menukort – men vi garanterer at der er masser af smagsoplevelser – og en masse du vil elske. På vores facebook-side kan du tit se billeder af maden – men tit er der så meget forskelligt, at det hele ikke kommer med. Det skal opleves ?

Al maden laves fra bunden af gode råvarer. Der er masser af lokale produkter og økologi – og så er det kokkehåndværk der siger “spar to”!

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER

SE ALLE KØKKENNOTER