aftensmad fra skafferiet

AFTENSMAD I BUTIKKEN

Udvalget af vores gode aftensmad varierer mellem forskellige klassiske retter som f.eks. varm-krydret chili con carne, den populære lasagne, frikassé med kalvekød eller øko-gris, kødboller i tomatsauce – eller en god simre-ret fra det franske landkøkken. Nogle gange finder vi også på at lave en dejlig, krydret marokkansk tagine eller italienske canneloni. Retterne følger sæsonen og er baseret på vores madglæde i køkkenet. Der er altid lidt forskelligt at vælge mellem, men hvis du gerne vil vide hvad vi har klar lige nu, er du velkommen til at ringe og spørge os på tlf. 86910722. Du forstyrrer ikke 😉

Vi laver dejlig og nem aftensmad til hverdagen. Det er sund og hjemmelavet mad, og vi bruger masser af gode økologiske råvarer når vi tilbereder maden i køkkenet her i Hinnerup.

HENT DEN OM FREDAGEN – SPIS DEN I LØBET AF UGEN

Maden er pakket i koge-poser og er som oftest nedfrosset, så du kan tage den med hjem og spise den når det passer dig. Retten kan tilberedes direkte fra frost eller optøes – fra frost skal der bare lægges ca. 10 minutter til kogetiden. Da butikken kun er åben om fredagen, kan vi anbefale at få handlet ind til den kommende uges madplan allerede hér – og hvis det ikke passer ind i din hverdags-rytme, er du selvfølgelig også velkommen til at kigge ind når vi er i butikken fra mandag-torsdag. Døren er åben når vi arbejder i køkkenet, og du er meget velkommen! Oftest er vi her (mindst) fra 9-16.

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER