UGE 11
Hverdagsmad

Fra onsdag
Klassisk lasagne med oksekød, gulerødder og revet ost fra Thise

Fra torsdag
Kulmule-filet med dildstuvede kartofler, porre og hvidvin

Fra fredag
Grillet okse med pesto-kartofler, marineret butternut-græskar, tomater og cremet feta

Og som altid; sliders og citrontærer 😉

Lørdag – helt ekstraordinært:

GOURMET I MARTS
– gå på restaurant i Kaffebaren

Et helt særligt gourmet-arrangement, hvor vi skal arbejde med de lækreste råvarer, flotteste serveringer og generelt servere en middag af meget høj standard!

Vi har lavet en fire-retters menu som siger spar to – og hvor der er plads til feinschmeckere, madnørder og gourmander.
Til middagen serverer vi snacks og velkomstdrink, 4 retter mad med tilhørende vin, kaffe og sødt.
Hele arrangementet koster 845 kr. alt inklusiv.
Læs mere her og bestil plads på her.

NB: nu blot få pladser tilbage!