UGE 11
Hverdagsmad
Fra onsdag
Klassisk lasagne med oksekød, gulerødder og revet ost fra Thise
Fra torsdag
Kulmule-filet med dildstuvede kartofler, porre og hvidvin
Fra fredag
Grillet okse med pesto-kartofler, marineret butternut-græskar, tomater og cremet feta
Og som altid; sliders og citrontærer 😉
Lørdag – helt ekstraordinært:
GOURMET I MARTS
– gå på restaurant i Kaffebaren
Et helt særligt gourmet-arrangement, hvor vi skal arbejde med de lækreste råvarer, flotteste serveringer og generelt servere en middag af meget høj standard!
Vi har lavet en fire-retters menu som siger spar to – og hvor der er plads til feinschmeckere, madnørder og gourmander.
Til middagen serverer vi snacks og velkomstdrink, 4 retter mad med tilhørende vin, kaffe og sødt.
Hele arrangementet koster 845 kr. alt inklusiv.
Læs mere her og bestil plads på her.
NB: nu blot få pladser tilbage!