UGE 13

Fra onsdag til fredag (eller lige så længe vi har)

Rosastegt okse fra Kannegaard Økologi i Lerbjerg – med persillerod, kartofler, bearnaise-smør og spæde kålskud og nye porrer fra Sommergrønt
(pakkes i en bakke til ovnen til 1 person – 95 kr / bakke)

Kødboller af øko-gris med grøntsager og røde linser i en aromatisk tomatsauce med karry og kokosmælk (laves også i en vegetarisk udgave med kikærter og æbler
(pakkes i pose til 2 personer (kog selv fx ris til som tilbehør) – 125 kr / pose)


De retter der pakkes i poser, er meget velegnede til at komme i fryseren og kan varmes direkte fra frost på ca 30. minutter. 

Bestil på telefon: 86910722. Du kan kun bestille på telefonen, for da vi kører med lavere bemanding, er der ikke tid til at svare på mail, instagram og Facebook.

AFHENTNING OG LEVERING:

Maden hentes i Kaffebaren i åbningstiden. Følg med på Kaffebarens Facebook og instagram for at se ugens åbningstider (da der hele tiden kan ske ændringer).

Vi leverer desuden onsdag, torsdag og fredag i 8382-området og Hadsten by. Det er uden beregning, men har du mulighed for selv at hente, så gør det, og gå gerne sammen om en bestilling og hent til familie og naboer. Så kan vi koncentere os om at levere til folk der er syge eller i karantæne eller på anden måde har svært ved at komme forbi.

Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne ud til torvet med maden i det omfang det lader sig gøre.