UGE 14
Fra onsdag til lørdag (eller lige så længe vi har):
OVNBAKKEN
Øko-kylling a la ‘coq au vin blanc’ med rodfrugter, champignon, kartofler, nye kål og en cremet sauce på hvidvin og estragon
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person
GRYDERETTEN
Ragout af braiseret okse, grøntsager og linser i mørk sauce (server fx kogte kartofler eller en kartoffel- og rodfrugt-mos til som tilbehør)
Pris: 135 kr. pr. pose til 2 personer
VEGETAR-GRYDERETTEN
Cassoulet med flere slags bønner, champignon, soltørret tomat, røget smør og rodfrugter (server fx groft brød til som tilbehør)
Pris: 115 kr. pr. pose til 2 personer
De retter der pakkes i poser, er meget velegnede til at komme i fryseren og kan varmes direkte fra frost på ca 30 minutter.
Bestil på telefon: 86910722. Du kan kun bestille på telefonen, for da vi kører med lavere bemanding, er der ikke tid til at svare på mail, instagram og Facebook.
Du kan dog også bestille på FavrskovOnline.dk eller i appen Too Good To Go.
AFHENTNING:
Maden hentes i Kaffebaren fra onsdag til lørdag kl. 12-15.
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne ud til torvet med maden i det omfang det lader sig gøre.
OVNBAKKEN
Øko-kylling a la ‘coq au vin blanc’ med rodfrugter, champignon, kartofler, nye kål og en cremet sauce på hvidvin og estragon
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person
GRYDERETTEN
Ragout af braiseret okse, grøntsager og linser i mørk sauce (server fx kogte kartofler eller en kartoffel- og rodfrugt-mos til som tilbehør)
Pris: 135 kr. pr. pose til 2 personer
VEGETAR-GRYDERETTEN
Cassoulet med flere slags bønner, champignon, soltørret tomat, røget smør og rodfrugter (server fx groft brød til som tilbehør)
Pris: 115 kr. pr. pose til 2 personer
De retter der pakkes i poser, er meget velegnede til at komme i fryseren og kan varmes direkte fra frost på ca 30 minutter.
Bestil på telefon: 86910722. Du kan kun bestille på telefonen, for da vi kører med lavere bemanding, er der ikke tid til at svare på mail, instagram og Facebook.
Du kan dog også bestille på FavrskovOnline.dk eller i appen Too Good To Go.
AFHENTNING:
Maden hentes i Kaffebaren fra onsdag til lørdag kl. 12-15.
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne ud til torvet med maden i det omfang det lader sig gøre.