UGE 18

Fra onsdag til lørdag (eller lige så længe vi har)

OVNBAKKEN
Rosastegt okse vendt i krydderolie med cremet tomat- og paprikasauce, kartofler, champignon, broccoli, cherrytomater og timian
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person

GRYDERETTEN
Boller i karry med hjemmelavede kødboller af øko-gris i en cremet karrysauce med grøntsager (server fx med kogte ris eller korn og ristede kokosflager)
Pris: 135 kr. pr. pose til 2 personer
(posen kommes lukket i kogende vand og varmes på blot 15 minutter)

VEGETAR-GRYDERETTEN
Butter beans, røde linser og grøntsager i aromatisk karrysauce (server fx med kogte ris eller korn og ristede kokosflager)
Pris: 115 kr. pr. pose til 2 personer
(posen kommes lukket i kogende vand og varmes på blot 15 minutter)

De retter der pakkes i poser, er meget velegnede til at komme i fryseren og kan varmes direkte fra frost på ca 30 minutter.

Fra frost, kan du få 2 personers-poser med:
– Butter chicken med øko-kylling (135 kr)
– Braiseret okse i rødvinssauce (135 kr)
– Chili con carne med hakket og skært oksekød (135 kr)
– Dhal med røde linser og rodfrugter (115 kr)
– Chili sin carne med grøntsager og mørk chokolade (115 kr)

Bestil på FavrskovOnline.dk, i appen “Too Good To Go” eller på telefon: 86910722
Da vi kører med lavere bemanding, er der ikke tid til at svare på mail, instagram og Facebook

AFHENTNING
Maden hentes i Kaffebaren fra onsdag til lørdag kl. 12-15
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne ud til torvet med maden i det omfang det lader sig gøre