UGE 20

Fra onsdag til lørdag (eller lige så længe vi har)

OVNBAKKEN
Hjemmelavet porchetta-rullesteg af økologisk dansk gris, rosmarin og syltet citronskal med frisk tomat, hjertesalat, pesto af soltørret tomat og knuste kartofler vendt i grøn urte-gremolata
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person

GRYDERETTEN
Øko-kylling a la coq au vin ‘blanc’ med asparges, ærter, rødløg, champignon, gulerødder og selleri i en cremet hvidvinssauce (servér fx med nye kartofler, kartoffelmos eller groft brød)
Pris: 135 kr. pr. pose til 2 personer (posen kommes lukket i kogende vand og varmes på blot 15 minutter)

VEGETAR-GRYDERETTEN
Risotto med grøntsagsfond, hvidvin, parmesan, asparges, svampe og ærter (servér fx med godt brød og en lækker salat)
Pris: 115 kr. pr. pose til 2 personer (posen kommes lukket i kogende vand og varmes på blot 15 minutter)

Fra frost, kan du få 2 personers gryderetter med:
– Spansk gryderet med gris og chorizo i en sauce med røget paprika (135 kr)
– Boller af øko-gris i aromatisk karry (135 kr)
– Butter chicken med øko-kylling (135 kr)
– Chili con carne med hakket og skært oksekød (135 kr)
– Bønne- og linsegryde med grønt i en krydret sauce med røget paprika (115 kr)
– Dhal med røde linser og rodfrugter (115 kr)
– Chili sin carne med grøntsager og mørk chokolade (115 kr)
– Butter beans, røde linser og grøntsager i aromatisk karrysauce (115 kr)

Gryderetterne kan varmes direkte fra frost på ca. 30 minutter

Bestil på favrskovonline.dk/butik/skafferiet
Da vi kører med lavere bemanding, er der desværre ikke tid til at tage imod bestillinger på mail, instagram og Facebook

AFHENTNING
Maden hentes i Kaffebaren fra onsdag til lørdag kl. 12-15
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne ud til torvet med maden i det omfang det lader sig gøre