UGE 25

Fra onsdag til fredag (eller lige så længe vi har)

OVNBAKKEN
Økologisk gris i en mexicansk barbecue-marinade med ovnkartofler, rødløg, kidneybønner, majs og lime
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person

– Retten varmes på blot 15 minutter

GRYDERETTEN
Øko-kylling i en aromatisk karrysauce med kokosmælk, grøntsager og sorte bønner (servér fx kogte basmati-ris, drænet yoghurt og frisk koriander til som tilbehør)

Pris: 135 kr. pr. pose til 2 personer
– Retten varmes på blot 15 minutter

Fra frost, kan du få 2 personers gryderetter med:
– Frikassé af kalv med forårsløg, ærter, asparges, gulerødder og butter beans i en cremet sauce (135 kr)
– Marrokansk lammegryde med grøntsager og tørret frugt i en sauce med appelsin (135 kr)
– Vildsvin i sauce med sichuan-peber, forårsløg, gulerod, broccoli, friske soja-bønner, vilde ris og jordnødder (135 kr)
– Ratatouille med aubergine, squash, peberfrugt, løg, timian og sorte kalamata-oliven fra Mani (115 kr)
– Dhal med røde linser og rodfrugter (115 kr)
– Chili sin carne med grøntsager og mørk chokolade (115 kr)
– Butter beans, røde linser, æbler og grøntsager i aromatisk karrysauce (115 kr)
– Forårsløg, gulerod, broccoli, friske og tørrede soyabønner, vilde ris og jordnødder i en vegetarisk sichuanpeber-sauce (115 kr)

Gryderetterne kan varmes direkte fra frost på ca. 30 minutter

Bestil på favrskovonline.dk/butik/skafferiet
Da vi kører med lavere bemanding, er der desværre ikke tid til at tage imod bestillinger på mail, instagram og Facebook

AFHENTNING
Maden hentes i Skafferiet fra onsdag til fredag kl. 12-17. Kontakt os hvis du ønsker at hente udenfor vores åbningstid eller hvis du vil bestille til mange
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne udenfor med maden i det omfang det lader sig gøre