UGE 26

Sidste uge med take away inden sommerferien – få hele 30 % rabat på ALLE gryderetter

Fra onsdag til fredag (eller lige så længe vi har)

OVNBAKKEN
Helstegt spoleben af økologisk dansk velfærdsgris med en god sauce, nye spidskål, asparges, forårsløg, kartofler, syltede sennepskorn og frisk timian
Pris: 95 kr. pr. bakke til 1 person – retten varmes på blot 15 minutter

GRYDERETTEN
Chili con carne med skært og hakket oksekød, grøntsager, bønner og mørk chokolade (servér fx kogte ris, creme fraiche og friskhakket persille dertil)
Pris: 135 kr. 94,5 kr. pr. pose til 2 personer – retten varmes på blot 15 minutter

Fra frost, kan du få 2 personers gryderetter med:

• Øko-kylling i en aromatisk og spicy karrysauce med kokosmælk, grøntsager og sorte bønner (135 kr 94,5 kr)
• Frikassé af kalv med forårsløg, ærter, asparges, gulerødder og butter beans i en cremet sauce (135 kr 94,5 kr)
• Marrokansk lammegryde med grøntsager og tørret frugt i en sauce med appelsin (135 kr 94,5 kr)
• Vildsvin i sauce med sichuan-peber, forårsløg, gulerod, broccoli, friske soja-bønner, vilde ris og jordnødder (135 kr 94,5 kr)
• Ratatouille med aubergine, squash, peberfrugt, løg, timian og sorte kalamata-oliven fra Mani (115 kr 80,5 kr)
• Dhal med røde linser og rodfrugter (115 kr 80,5 kr)
• Chili sin carne med grøntsager og mørk chokolade (115 kr 80,5 kr)
• Butter beans, røde linser, æbler og grøntsager i aromatisk karrysauce (115 kr 80,5 kr)
• Forårsløg, gulerod, broccoli, friske og tørrede soyabønner, vilde ris og jordnødder i en vegetarisk sichuanpeber-sauce (115 kr 80,5 kr)
Gryderetterne kan varmes direkte fra frost på ca. 30 minutter


Bestil på favrskovonline.dk/butik/skafferiet
Da vi kører med lavere bemanding, er der desværre ikke tid til at tage imod bestillinger på mail, instagram og Facebook

AFHENTNING
Maden hentes i Skafferiet fra onsdag til fredag kl. 12-17. Kontakt os hvis du ønsker at hente udenfor vores åbningstid eller hvis du vil bestille til mange
Husk at tænke på hinanden når I henter, vi kommer også gerne udenfor med maden i det omfang det lader sig gøre