UGE 48
Fra onsdag
Langtidsstegt skinkeculotte af dansk øko-gris med grønkål, æbler, sennep og små kartofler
Fra torsdag
Filet af lyssej og cremet sauce med blåmuslinger, perlerug-otto, porre, syltede græskar, hasselnødder og bagte jordskokker
Fredag
Rosastegt oksesteg med savoykål, syltet citron, bagte løg, sorte Mani-oliven og kartofler
Hapsebakker med bl.a. løgtærte med hjemmelavet butterdej, charcuteri fra Troldgaarden, rillette af mørksej, terrine af frilands-and, rosastegt okse, grillede løg og stegt grønkål
Fra onsdag
Langtidsstegt skinkeculotte af dansk øko-gris med grønkål, æbler, sennep og små kartofler
Fra torsdag
Filet af lyssej og cremet sauce med blåmuslinger, perlerug-otto, porre, syltede græskar, hasselnødder og bagte jordskokker
Fredag
Rosastegt oksesteg med savoykål, syltet citron, bagte løg, sorte Mani-oliven og kartofler
Hapsebakker med bl.a. løgtærte med hjemmelavet butterdej, charcuteri fra Troldgaarden, rillette af mørksej, terrine af frilands-and, rosastegt okse, grillede løg og stegt grønkål