UGE 7
Hverdagsmad og Valentine-take away
Fra onsdag:
Frankfurtere af grise fra Sommergrønt med kartoffelmos, karamelliserede løg, timian, kål og syltede sennepskorn
Torsdag og fredag:
2 RETTERS VALENTINE-GOURMET SOM TAKE AWAY
Forret
Torskefilet marineret med appelsin og serveret med hokkaido-græskar, sprød crumble og urtesalat
Dertil vores gode brød og brunet Thise-smør tilsmagt med citrusskal
Hovedret
Langtidsstegt gris og sprød crumble med bagt rødbede, syltede solbær, grønkål fra Sommergrønt, skysauce og små kartofler
Pris: 195 kr / kuvert for 2 retter. Skal varmes hjemme.
Hverdagsmad og Valentine-take away
Fra onsdag:
Frankfurtere af grise fra Sommergrønt med kartoffelmos, karamelliserede løg, timian, kål og syltede sennepskorn
Torsdag og fredag:
2 RETTERS VALENTINE-GOURMET SOM TAKE AWAY
Forret
Torskefilet marineret med appelsin og serveret med hokkaido-græskar, sprød crumble og urtesalat
Dertil vores gode brød og brunet Thise-smør tilsmagt med citrusskal
Hovedret
Langtidsstegt gris og sprød crumble med bagt rødbede, syltede solbær, grønkål fra Sommergrønt, skysauce og små kartofler
Pris: 195 kr / kuvert for 2 retter. Skal varmes hjemme.
FREDAG ER DER SELVFØLGELIG OGSÅ SLIDERS OG CITRONTÆRTER 🙂