Som vi skrev i januar, tager vi nu hul på to af vores pop up-arrangementer i Kaffebaren og første gang bliver i forbindelse med Valentins aften den 14. februar.

GOURMET-VALENTINE I VINTERFERIEN

For blot anden gang, åbner vi op for en helt ny oplevelse med restaurant i Kaffebaren. Der er fuld fokus på forkælelsen, sår vi byder på 3 retters lækker gourmet-mad med 2 glas vin, der er udvalgt helt særligt til maden. Arrangementet starter kl 18.30 og koster 425 kr / person.

Det er vinterferie for mange, så aftenen kan også bare være en dejlig anledning til at gå ud og spise lokal gourmet-mad her i byen, eller at mødes med nogle gode venner.

Forret

Pandestegt torskefilet og håndpillede rejer med bisque, gulerod, perleløg og frisk kørvel
Dertil vores gode brød og brunet Thise-smør tilsmagt med citrusskal

Hovedret

Langtidsstegt gris og sprød crumble med bagt rødbede, syltede solbær, grønkål fra Sommergrønt, skysauce og små kartofler

Dessert

Mascarpone-mousse med gulerodskage, appelsin og hyben

(UPDATE: arrangementet er udsolgt)

VALENTINESMENU SOM TAKEAWAY

Har du mere lyst til at tage valentine-hyggen med hjem og nyde vores 2 retters gourmet mad hjemme hos dig selv. Menuen kan også spises fredag hvis du får gæster eller hvis du vil fejre at det endelig er blevet weekend i en uge hvor alle andre har holdt ferie 😉
Vi laver et begrænset antal, så vi anbefaler at bestille på forhånd.

Forret

Torskefilet marineret med appelsin og serveret med hokkaido-græskar, sprød crumble og urtesalat
Dertil vores gode brød og brunet Thise-smør tilsmagt med citrusskal

Hovedret

Langtidsstegt gris og sprød crumble med bagt rødbede, syltede solbær, grønkål fra Sommergrønt, skysauce og små kartofler

Pris: 195 kr / kuvert for 2 retter. Skal varmes hjemme.

LÆS MERE NYT FRA KØKKENET