Project Description

Ellen og Anders’ bryllup

Photo Credit: Anna Marín, Aarhus Fotografi

Bryllupsmad er noget helt særligt

Vi synes det er en stor glæde at lave mad til bryllupper. Samarbejdet med brudeparret, menuplanlægning, at høre om drømme og tanker om den perfekte kærlighedsfejring – det er spændende, engagerende og inspirerende. Samtidig er det et stort ansvar, og vi oplever altid en vis ærefrygt i forbindelse med bryllupper – og det er egentlig dejligt stadig at kunne føle sådan, selvom vi har prøvet det massevis af gange. 

Bryllupsmad i hele midtjylland

Vi har ikke en fast bryllupsmenu. Alle bryllupper er unikke – og vi laver altid en særlig menu efter at have mødt parret og snakket om hvordan de ønsker at fejre deres bryllup. Det har givet os mange forskellige oplevelser, når vi har været i forsamlingshuse, festtelte, privat-adressser eller arbejdspladser i hele Midtjylland.

Sommer, efterår, vinter og forår

En god ting der altid spiller ind i bryllupsplanlægningen, er årstiden. Vi tager altid udgangspunkt i sæsonens friske råvarer, og bruger økologi og mange lokale råvarer – dels fordi miljø og bæredygtighed er vigtigt, og dels fordi vi bare gerne vil arbejde med de bedste råvarer og skabe en uforglemmelig festmiddag.
Ganske ofte oplever vi at brudeparret har nogle ønsker i den forbindelse – at de har sjove idéer eller fælles oplevelser og minder, som gerne må afspejles i menuen. Vi elsker den slags benspænd og bruger det som inspiration i udformingen af menuerne.

Priser og alternativer

Prisen for bryllupsmenuer starter ved 535 kr pr. kuvert og dertil kommer kokketimer, hvor både antallet af kokke og deres timer afhænger af omfanget af menuen, antal gæster og forholdene på stedet. Prisen pr. kok er 635 kr pr. time og det regnes fra vi kører afsted fra Skafferiet og indtil vi er tilbage igen.

Det er også muligt at vælge en af vores faste menuer til brylluppet.
Det er 3 retters (i udgangspunktet, for der kan også sagtens være flere retter, snacks, natmad mm.) menuer, der skifter med sæsonerne og som er lige til at plukke. Her ses hvordan disse menuer ser ud lige nu, det kan give en idé om stilen, omfanget og priserne, selvom selve menuerne sandsynligvis er lidt anderledes når brylluppet skal stå:

Et lidt utraditionelt alternativ til bryllupsmad er vores hjemmelavede små kolde retter i tapasstørrelsen:

Kærlig hilsen fra et brudepar

På en smuk sensommerdag blev Ellen og Anders viet i Bregnet kirke på Djursland. Efter vielsen gik parret en romantisk tur som nygifte ved Kaløvig Slotsruin – for det var et bryllup inspireret af middelalderens æstetik og historie.
Vi var inviteret indenfor i deres drømme om en helt særlig fest, og lavede bryllupsmiddagen med både plads til historien, bedsteforældre
og twists til moderne “foodies”.


“Skafferiet havde sammensat en lækker menu med mange delikate retter.
Der var virkelig mange detaljer for alle sanser, og det betyder bare meget for den samlede oplevelse, at retterne var så flot anrettet på særlige fade og med blomster på toppen.
Vi hører stadig kommentarer om den smukke og lækre mad!”
          –  Ellen og Anders
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Vi har spurgt Ellen og Anders om, hvordan de oplevede brylluppet og samarbejdet med os, både før og under selve festen. Læs om deres oplevelser her nedenfor.

TRYK HER OG LÆS MERE OM HVAD BRUDEPARRET FORTÆLLER