FESTMAD

Skafferiet tager udgangspunkt i jeres ønsker og skaber den helt rigtige menu til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen, receptionen, julefrokosten eller andre lejligheder hvor I ønsker at byde jeres gæster på noget særligt.

Vi laver festmad med fokus på kvalitet og godt håndværk, og det er vigtigt for os at både I og jeres gæster får en god oplevelse der huskes.

KONFIRMATION 2021
MAD TIL BRYLLUP
3 RETTERS FESTLIG MENU
HAPSERIET TIL FEST

HAPSERIET TIL FEST

Hvis du vil forkæle dine gæster og give dem en ekstraordinær mad-oplevelse der lægger op til snak omkring bordet på en uformel og hyggelig måde.
De forskellige “hapsere” er smukt anrettet og serveres på forskellig vis. Nogle kan spises direkte fra fadet, andre kommer i små portions-anrettede skåle, mens andre er mere traditionelle og tages fra fadet over på tallerkenen. Anretningerne kommer på bordet i en strøm af lækre smagsoplevelser, som ikke er inddelt i forret, hovedret og dessert.

HAPSERIET TIL FEST

MADFILOSOFI

VELSMAG

Vi elsker god mad! Og det er denne passion der driver Skafferiet. Vi glæder os over at smagsoplevelser kan udforskes og udvikles i det uendelige – og vi elsker at snakke om det. Vi har næsten altid smagsprøver i butikken, så vi kan dele vores madglæde med kunderne allerede når de henter aftensmaden – og hvis nogen har brug for råd eller sparring til madlavningen derhjemme, glæder vi os over en god mad-snak og deler gerne ud af vores opskrifter.

KØD OG GRØNT

Vi kan godt lide kød og grøntsager. Af hensyn til miljøet supplerer vi kødet i vores aftensmad med bl.a. bønner, puré af linser og andet der giver en kraftig umami-smag til retten og proteiner til kroppen. På den måde kan vi tillade os at bruge lækkert kød og samtidig holde prisen på et hverdags-niveau, uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vi laver også aftensmad helt uden kød og tilpasser vores selskabsmenuer til vegetarer.

SUNDHED

Vores mad er sund. Den gode smag kommer fra bl.a. de hjemmekogte fonder og fra mange års erfaring med at skabe velsmag uden brug af for meget salt, fedt, fløde og E-numre. Vi holder madkurser og underviser i disse teknikker, der også inkluderer masser af grøntsager i maden – både til give retten det rette “bid”, men også som bl.a. jævning og smagsgiver i saucer.

TAKE AWAY
– SLOWFOOD PÅ FARTEN

LOKAL KOKKE-KVALITET – HJEMME HOS DIG SELV

TAKEAWAY TIL HVERDAGEN ER SUND, VELSMAGENDE OG MÆTTENDE – OG TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Tirsdag-fredag fra kl. 13-17.30, kan du hente nem og lækker take-away. Ovnbakken skal varmes i en 210 grader varm ovn i blot 15 minutter og vores gryderetter varmes lynhurtigt i en gryde med vand – og så har du lækker og sund mad til familien. Maden tilberedes af faglærte kokke og er altid lavet af friske råvarer. Vi samarbejder med lokale producenter og leverandører her i Midtjylland og bruger 60-90% økologi i maden.
Maden er enkel og frisk, med masser af grønt og skøn velsmag. Og så sparer du endda opvasken.

Vi laver hverdags-retterne efter 80/20 princippet. Dvs at omtrent 80 % af retten udgøres af grønt og vegetabilsk protein og 20 % af kød eller fisk. Det betyder at vi kan tilbyde frisk og overvejende økologisk aftensmad til en billig penge, samtidig med at maden både er sundere og mere bæredygtig.
Oveni det, bruger vi en ny type ovnbakke, hvor både bakke og låg er lavet af fibrene fra sukkerrør (begge endda kompostérbare) og det betyder at din aftensmad nu er endnu mere bæredygtig.
Vi laver gerne vegetariske bakker ved forudbestilling.
Vi tager forbehold for udsolgte retter.

BESTIL DIN MAD HER

VI HAR ALTID FRISKTBAGT ØKOLOGISK BRØD

FIRMA

Vi laver møde-forplejning til mange forskellige forsamlinger. Nogle skal have hjemmebagt kage til at forkæle de ansatte, andre en frokost til at imponere forretningsforbindelser, mens andre steder hyrer os til at servicere kursister en hel weekend. Vi synes det er skønt at komme bredt omkring og hjælpe med at skabe rammerne om et godt arrangement. Men faktisk synes vi også at det er skønt bare at have “en lillefinger med i spillet”, så kig gerne ind og tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe til ved dit næste arrangement.

DET MED SMÅT

For friskhedens skyld, anbefaler vi at du selv varmer maden, men vi kan også godt gøre det for dig.
Levering koster 150 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører.
Den rene service bedes afleveret hos os senest i ugen efter arrangementet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – afbud indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.