Loading...
Mad2019-03-18T11:00:50+00:00

FESTMAD

Skafferiet tager udgangspunkt i jeres ønsker og skaber den helt rigtige menu til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen, receptionen, julefrokosten eller andre lejligheder hvor I ønsker at byde jeres gæster på noget særligt.

Vi laver festmad med fokus på kvalitet og godt håndværk, og det er vigtigt for os at både I og jeres gæster får en god oplevelse der huskes.

KONFIRMATION 2019
HAPSERIET TIL FEST
MAD TIL BRYLLUP
VINTERENS GOURMET-MENU 3 RETTER
VINTERENS RUSTIKKE FESTMENU

HAPSERIET TIL FEST

Hvis du vil forkæle dine gæster og give dem en ekstraordinær mad-oplevelse der lægger op til snak omkring bordet på en uformel og hyggelig måde.
De forskellige “hapsere” er smukt anrettet og serveres på forskellig vis. Nogle kan spises direkte fra fadet, andre kommer i små portions-anrettede skåle, mens andre er mere traditionelle og tages fra fadet over på tallerkenen. Anretningerne kommer på bordet i en strøm af lækre smagsoplevelser, som ikke er inddelt i forret, hovedret og dessert.

HAPSERIET TIL FEST

MADFILOSOFI

VELSMAG

Vi elsker god mad! Og det er denne passion der driver Skafferiet. Vi glæder os over at smagsoplevelser kan udforskes og udvikles i det uendelige – og vi elsker at snakke om det. Vi har næsten altid smagsprøver i butikken, så vi kan dele vores madglæde med kunderne allerede når de henter aftensmaden – og hvis nogen har brug for råd eller sparring til madlavningen derhjemme, glæder vi os over en god mad-snak og deler gerne ud af vores opskrifter.

KØD OG GRØNT

Vi kan godt lide kød og grøntsager. Af hensyn til miljøet supplerer vi kødet i vores aftensmad med bl.a. bønner, puré af linser og andet der giver en kraftig umami-smag til retten og proteiner til kroppen. På den måde kan vi tillade os at bruge lækkert kød og samtidig holde prisen på et hverdags-niveau, uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vi laver også aftensmad helt uden kød og tilpasser vores selskabsmenuer til vegetarer.

SUNDHED

Vores mad er sund. Den gode smag kommer fra bl.a. de hjemmekogte fonder og fra mange års erfaring med at skabe velsmag uden brug af for meget salt, fedt, fløde og E-numre. Vi holder madkurser og underviser i disse teknikker, der også inkluderer masser af grøntsager i maden – både til give retten det rette “bid”, men også som bl.a. jævning og smagsgiver i saucer.

TAKE AWAY
– SLOWFOOD PÅ FARTEN

SLOWFOOD PÅ FARTEN

TAKEAWAY TIL HVERDAGEN ER SUND, VELSMAGENDE OG MÆTTENDE – OG TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

I Kaffebaren kan du fra onsdag-lørdag hente nem og lækker take-away. Aftensmaden skal blot varmes kort tid derhjemme – og så har du lækker og sund mad til familien. Maden tilberedes af faglærte kokke og er altid lavet af friske råvarer. Vi samarbejder med lokale producenter i Midtjylland og bruger 60-90% økologi i maden.
Vores take-away er pakket i bakker, som kan sættes direkte i ovnen. Maden er enkel og frisk, med masser af grønt og skøn velsmag. Og så sparer du endda opvasken.

UGENS TAKE AWAY

UGE 13
Hverdagsmad

Fra onsdag
Hopballe Mølle-kyllingevinger med hot BBQ, grøn peberfrugt, syltede rødløg og salte kartofler

Fra torsdag
Mørksej-filet med røde og brune ris, ‘ajvar’, grillet squash og feta

Fra fredag
Marrokansk okse-tagine med aubergine, græskar, marineret cous cous og urter

Fredag er der desuden HAPSERIET
…og selvfølgelig sliders og citrontærer 😉

Hapseriet næste gang:
26. april

31. maj
Vi laver hverdags-retterne efter 80/20 princippet. Dvs at 80 % af retten udgøres af grønt og 20 % af kød eller fisk. Det betyder at vi kan tilbyde frisk og overvejende økologisk aftensmad til kun 85 kr / bakke (med mad til 1 voksen), samtidig med at maden både er sundere og mere bæredygtig.
Oveni det, bruger vi en ny type ovnbakke, hvor både bakke og låg er lavet af fibrene fra sukkerrør (begge endda kompostérbare) og det betyder at din aftensmad nu er endnu mere bæredygtig.
Vi laver gerne vegetariske bakker ved forudbestilling.
Brød, dip, sødt mv. kan tilkøbes i Kaffebaren.
Bestil gerne på forhånd på 86910722 (Skafferiet), 40313030 (Kaffebaren) eller kontakt@skafferiet.dk
Vi tager forbehold for udsolgte retter.

FROKOST

I Kaffebaren serverer vi sandwich til at tage med hjem eller til at nyde i cafeen. De er lavet med vores gode økobrød.

Her til højre kan du se hvilke varianter med sæsonens råvarer vi anbefaler lige nu. De koster 55 kr.

Kaffebaren har åben onsdag-torsdag kl 11-17, fredag kl 11-20 og lørdag kl 11-16.

VÆLG MELLEM

  • VEGETARISK

    Bagt butternut-græskar med kompot af tranebær, æbler og løg og sprød salat

  • FISK

    Rillette af torsk med pære, bladselleri, dild og sprød salat

  • KØD

    Flæskesteg med hjemmelavet gourmet-rødkål, bagt pastinak, sennepsmayo og sprød salat

DET PRAKTISKE

Som udgangspunkt afhentes maden her i Skafferiet, men vi kan også levere den.
Det koster 100 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører.
Vi sender også gerne en kok med til at stå for færdiggørelse af maden. Det koster 550 kr pr. time.
Servicen bedes afleveret rengjort hos os i ugen efter arrangementet.
Vi sender gerne en regning til bankoverførsel eller du kan betale med dankort eller MobilePay i vores butik.
Vi tager ikke imod kontanter ved beløb over 500 kr.

VI HAR ALTID FRISKTBAGT ØKOLOGISK BRØD

FIRMA

Vi laver møde-forplejning til mange forskellige forsamlinger. Nogle skal have hjemmebagt kage til at forkæle de ansatte, andre en frokost til at imponere forretningsforbindelser, mens andre steder hyrer os til at servicere kursister en hel weekend. Vi synes det er skønt at komme bredt omkring og hjælpe med at skabe rammerne om et godt arrangement. Men faktisk synes vi også at det er skønt bare at have “en lillefinger med i spillet”, så kig gerne ind og tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe til ved dit næste arrangement.

LIDT EKSTRA

Vi kan også hjælpe med anbefaling af vin, musik, servering, leje af service/ telte m.m. Du skal endelig bare spørge os!

Menuerne er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet eller hvis de er udenfor den korte danske øko-sæson. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.