HAPSERIET TIL FEST I HUSET
– GOURMET-MENUEN –
HAPSERIET ER SMUK OG VELSMAGENDE ØKOLOGISK MAD, DER SKABER RAMMEN OM ET HYGGELIGT, FESTLIGT OG VELLYKKET ARRANGEMENT
Forkæl dine gæster med en luksuriøs gourmetoplevelse hos os i Spisestuen – vores lyse lokale ned til Lilleåen i Hadsten.
De mange kolde hapsere serveres smukt anrettet – både som portionsanretninger og delefade på buffet eller ved bordet. Perfekt til et dags- eller aftenarrangement, hvor intet skal mangle, og hvor den bare skal have fuld gas!
Gourmetmenuen byder på alt, hvad hjertet begærer: snacks, fisk, kød, sæsonens bedste grønt, ost, dessert og sødt til kaffen.
Vi skaber en “surprise”-menu ud fra nedenstående oplæg og tager naturligvis hensyn til allergier og særlige ønsker.
- 3 snacks – husets overdådige
- 1 fisk/ skaldyr
- 1 fisk
- 1 charcuteri
- 1 kød
- 5 grønt
- Koldhævet og stenovnsbagt hvede-surdejsbrød
- Minirugbrød med malt og chia-frø
- Luftigt brunet smør med citronskal og branket valle
- 2 dips
- 1 ost
- 1 dessert
- 3 sødt til kaffen
– i alt 22 luksuriøse gourmet-hapsere!
Pris pr. kuvert: 695 kr.
- Puffet flæskesvær med hindbær og piment d’espelette
- Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan
- 2 slags hjemmemarinerede græske oliven med laurbær og appelsin
- Lynstegt kammusling i en ‘cannolo’ af saltbagt selleri med skalotteløg, urtecreme og dild
- Terrine af torsk og røget Ådal-ørred med agurk, løvstikke og peberrodsfløde skilt med grøn urteolie
- ‘Lånza’ fra Troldgaarden med løg, danske radiser og puffet perlebyg
- Krondyr fra Klosterheden med grillede flowersprouts og sort trøffel
- Bagt jordskok med fermenteret bergamotte og sprøde jordskokkechips
- Grillet spidskål med revet citronskal, saltbagt mandler og store Mani-kapers
- Asparges med kold ”mousseline”, fermenteret rabarber, ristet rugbrød og friske urter
- Topløg med bagt hvidløgsrasp og citrontimian
- Langtidsbagt gulerod med hjemmelavet tahin, ristet sesam og ramsløg fra Risskov
- Koldhævet og stenovnsbagt hvede-surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
- Minirugbrød med malt og chia-frø
- Luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle
- Safran-aioli
- Pesto af soltørret tomat
- Hjemmelavet friskost med kvæde, olivenolie og knækbrød
- Pistacie-panna cotta med henkogte kirsebær og pistaciekrokant
- Hvide chokoladekugler med orange-likør
- Deluxe studenterbrød med solbærmarmelade
- Kaffe-marshmellows
EKSEMPEL PÅ HVORDAN GOURMET-HAPSERI-MENUEN KAN SE UDTilbydes i vores lokale, Spisestuen i Sløjfen i Hadsten til min. 20 personer.
Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.
Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt resterende drikkevarer, som afregnes efter forbrug.
Maden anrettes delvist til den enkelte gæst og som delefade, der stilles på buffet eller sendes rundt ved bordet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.
Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.
Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.
Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Spisestuen eller i andre af Sløjfens lokaler.