Project Description
ØKOLOGISK FESTMENU I SLØJFEN //
FORSOMMERMENU
HOLD DIT FORSOMMERARRANGEMENT MED LÆKKER ØKOLOGISK FESTMAD HOS OS I SLØJFEN!
Tilbydes til arrangementer med minimum 20 personer fra 20. maj til 16. juni 2024.
Vælg forret, hovedret og dessert, kuvertpris:
– 495 kr (weekender og aftener)
– 395 kr (i dagtimer på hverdage)*
FORRETTER
FORRET 1
Flødelegeret fiskesuppe med saltet Ådal-ørred, syltede løgskaller, surdejscroutoner og spæd ukrudt
FORRET 2
Filet af bæredygtigt fanget torskefisk, røget over hø og serveret med agurk, dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt
FORRET 3
Gravad krondyr med creme fraiche, vindruer, bladselleri og valnødder
(tillægspris ved forret 3: 45 kr / kuvert – kan serveres som mellemret: 115 kr / kuvert)
Alle forretter serveres med friskbagt surdejs-hvedebrød og mini-rugbrød af mel fra Kornby Mølle og luftigt brunet smør med citronskal og branket valle
HOVEDRETTER
HOVEDRET 1
Rullesteg af dansk gris fyldt med ramsløg og rosmarin
Grillede forårsløg med dehydreret Fyrtårnsost og citrontimian
Lys og cremet sauce på okse-fond med friske urter
HOVEDRET 2
Mør steg af dansk okse, grillet og med en rub af confiteret hvidløg, rosmarin og saltsyltet citron
Grillede forårsløg med dehydreret Fyrtårnsost og citrontimian
Lys og cremet sauce på okse-fond med friske urter
HOVEDRET 3
Lam fra Varde Ådal med dampede hvide asparges vendt i smør og frisk mynte
Stegte spidskål med smuttede mandler og friskrevet citronskal
Lys sauce med små tern af skalotteløg og ristet lammetunge
(tillægspris ved hovedret 3: 75 kr / kuvert)
Alle hovedretter serveres med:
Sæsonens friske lokale grøntsager, bagt med urteolie
Nye kartofler med smør og løvstikke
DESSERTER
DESSERT 1
Koldskåls-consommé med karamel, rabarber og havrecrumble
DESSERT 2
Henkogte solbær med flødeostecreme, hjemmebagte digistive-kiks og friske hybenroser
TILVALGSMULIGHEDER
SNACKS
– Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
– Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan – 30 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 40 kr / kuvert
EKSTRA KØD TIL HOVEDRETTEN
Vælg grisen eller oksen fra ovenstående som supplement til det valgte kød
55 kr / kuvert
OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert
NATMAD 1
Byg-selv-sandwiches med focaccia-brød, dagens pålæg, grønt, salat, sylt og smørrelse
95 kr / kuvert
NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske øko-oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt og safran-aioli
115 kr / kuvert
Tilbydes i vores lokaler i Sløjfen til min. 20 personer fra 20. maj til 16. juni 2024.
Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.
Prisen er inklusiv moms og dækker lokale, opdækning, menu og anretning, isvand, servering, opvask og efterfølgende rengøring. Dertil kommer eventuelle tilvalg, kaffe/ te samt resterende drikkevarer, som afregnes efter forbrug.
Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.
Maden kan tallerkenanrettes eller anrettes som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet.
Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.
Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.
Med mindre andet er aftalt, er arrangementet berammet til at vare maksimalt 7 timer fra gæsternes ankomst.
Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.
* Rabatprisen er gældende til frokost på alle hverdage og indtil senest kl. 16. Samme rabatsats (20%) gives på de andre priser på tilvalg og opgraderinger i menuen her, dog ikke på drikkevarer.