Project Description

FESTMENU UD AF HUSET //
FORSOMMERMENU

Tilbydes i perioden 20. maj til 16. juni 2024
– alle ugens dage og helt ned til 6 personer!

Vælg 2 retter: 295 kr/ kuvert (forret + hovedret / hovedret + dessert)
Vælg 3 retter: 355 kr/ kuvert (forret, hovedret og dessert)

FORRETTER

FORRET 1
Flødelegeret fiskesuppe med saltet Ådal-ørred, syltede løgskaller, surdejscroutoner og spæd ukrudt

FORRET 2
Filet af bæredygtigt fanget torskefisk, røget over hø og serveret med agurk, dild, ristet rugbrød og cremet yoghurt

FORRET 3
Gravad krondyr med creme fraiche, vindruer, bladselleri og valnødder

(tillægspris ved forret 3: 45 kr /  kuvert – kan serveres som mellemret: 95 kr / kuvert)

Alle forretter serveres med friskbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle og aioli med safran

HOVEDRETTER

HOVEDRET 1
Rullesteg af dansk gris fyldt med ramsløg og rosmarin
Grillede forårsløg med dehydreret Fyrtårnsost og citrontimian
Blandet salat af sæsonens salat- og kål-blade med grønne asparges, saltet rabarber, radiser, marineret perlebyg, ristede solsikkekerner og cremet dressing

HOVEDRET 2
Mør steg af dansk okse, grillet og med en rub af confiteret hvidløg og saltsyltet citron
Grillede forårsløg med dehydreret Fyrtårnsost og citrontimian
Blandet salat af sæsonens salat- og kål-blade med grønne asparges, saltet rabarber, radiser, marineret perlebyg, ristede solsikkekerner og cremet dressing

HOVEDRET 3
Lam fra Varde Ådal med dampede hvide asparges vendt i smør og frisk mynte
Stegte spidskål med smuttede mandler og friskrevet citronskal
Lys sauce med små tern af skalotteløg og ristet lammetunge

(tillægspris ved hovedret 3: 75 kr / kuvert)

Alle hovedretter serveres med:
Sæsonens friske lokale grøntsager, bagt med urteolie og frisk timian
Nye kartofler med smør og løvstikke

DESSERTER

DESSERT 1
Koldskåls-consommé med karamel, rabarber og havrecrumble

DESSERT 2
Henkogte solbær med flødeostecreme, hjemmebagte digistive-kiks og friske hybenroser

TILVALGSMULIGHEDER

SNACKS
– Krydderristede nødder med ‘ras el hanout’ – 15 kr / kuvert
– Små tærter af hjemmelavet butterdej med løgkompot og frisk-høvlet 20 måneders parmesan – 30 kr / kuvert
Vælg begge snacks: 40 kr / kuvert

MINI-RUGBRØD OG SMØR
Friskbagte kuvert-rugbrød og luftigt brunet smør med citrusskal og branket valle
25 kr / kuvert

EKSTRA KØD TIL HOVEDRETTEN
Vælg oksen eller grisen fra ovenstående som supplement til det valgte kød
55 kr / kuvert

SAUCE TIL HOVEDRET 1 OG 2
Lys og cremet sauce på okse-fond med friske urter
45 kr / kuvert

OST
Ostebræt med 2 gode oste, lækkert hjemmesylt og knækbrød
75 kr / kuvert

NATMAD 1
Byg-selv-sandwiches med focaccia-brød, dagens pålæg, grønt, salat, sylt og smørrelse
85 kr / kuvert

NATMAD 2
Overdådigt udvalg af danske øko-oste og charcuteri fra Troldgården med surdejsbrød, hjemmesylt og safran-aioli
105 kr / kuvert

Menuen tilbydes ud af huset i perioden 20. maj til 16. juni 2024

Alle priser er pr. kuvert, er inklusiv moms og forudsætter bestilling af minimum 6 kuverter. Men ring til os, hvis I ikke bliver helt så mange, så ser vi om vi kan finde en løsning.

Menuen kan laves både vegansk og vegetarisk og med allergi-hensyn. Både til enkelte gæster eller til hele selskabet.

Menuen er baseret på sæsonens udbud af råvarer, der især er lokale/ danske og økologiske. Derfor kan der forekomme små ændringer, hvis nogle ting ikke er til at skaffe i en ordentlig kvalitet. Det snakker vi naturligvis om inden jeres arrangement.

Vi sender gerne en eller flere kokke med til opvarmning og anretning af maden mm. Pris herfor er for hver kok 665 kr / time fra vi kører fra Skafferiet og indtil vi er retur igen. 

Maden anrettes på pænt service som delemad til at sende rundt ved bordet eller til at stille på buffet, desserten dog i portionsglas. Hele menuen kan desuden tallerkenanrettes, hvis dette ønskes. Det forudsætter at vi har en eller flere kokke med, alt efter menu og antal gæster.

For friskhedens skyld, anbefaler vi at I selv varmer hovedretten, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Hvis det ønskes, kan vi dog godt varme den for jer inden afhentning eller levering.

Maden afhentes som udgangspunkt hos os i Skafferiet, såfremt vi ikke har en kok med hos jer. Ønskes levering, koster dette 100 kr i startgebyr og derefter 6 kr pr. km vi kører. 

Den rene service bedes afleveret hos os senest i ugen efter arrangementet eller vi kan aftale afhentning ud fra samme forudsætninger som leveringen.

Vi vil gerne bede om det endelige antal kuverter senest 10 dage før arrangementet, da vi i første omgang skal bestille varer hjem og derefter begynde at forberede. Afbud herefter vil derfor blive faktureret 50% af beløbet – ved afbud eller aflysning indenfor 5 dage, faktureres 100% af beløbet.

Vi sender en regning til bankoverførsel efter arrangementet. Vi modtager helst ikke kort eller kontanter.

Der tages forbehold for fejl, ændringer og varer vi ikke kan få eller som er udgået.