Skafferiet øko gourmet

Da vi startede Skafferiet for mere end tre år siden, vidste jeg ikke meget om at have forretning. Jeg havde som far og familie oplevet behovet for at kunne købe nem takeaway-mad, uden at skulle have dårlig samvittighed, og jeg syntes at der manglede et madtilbud som matchede dette behov. Derfor  ville jeg gerne skabe sådan et sted, samtidig med at jeg udlevede min passion for at lave gourmet-mad.

Navnet Skafferiet betyder fadebur, og da jeg arbejdede i Oslo havde vi på restauranten et rum vi kaldte Skafferiet med røgede skinker, henkogte bær og andet der var kommet frisk ind fra producenterne. Jeg elskede at der altid var velsmagende specialiteter klar når der skulle laves nye retter – som et inspirations-rum af smage, som nemt og hurtigt blev til lækker og spændende mad til gæsterne. Da vi åbnede Skafferiet i Hinnerup ville jeg gerne at butikken skulle være som et hverdags-fadebur for vores kunder – et inspirerende sted hvor der nemt kunne hentes lækker mad.

I butikken har vi udover mad også et godt udvalg af de bedste olier og eddiker, forskellige gastro-gaver, lidt lækkert slik, vin, voksensodavand og øl – og jeg håber at I også er glade for den måde hvorpå vi har fortolket fadeburet og skabt Skafferiet midt i Hinnerup.

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER