BEMÆRK: DETTE OPSLAG ER FRA 2019

Vi søger kreativ køkkenchef med ledererfaring

Så er du en dygtig kok, der gerne vil arbejde i et dynamisk køkken med høje krav, gode arbejdsforhold, plads til selvstændigt ansvar og personlig udvikling – og har du iøvrigt erfaring med ledelse – så har vi jobbet til dig i Skafferiet.

Brænder du desuden for økologi og gode råvarer, og sætter du en ære i at “gøre tingene ordentligt” – så glæder vi os endnu mere til at møde dig.

Skafferiet er en ung, veletableret højkvalitets ud-af-huset madvirksomhed, der er i kraftig udvikling. Vi har økologisk sølvmærke, bruger lokale råvarer og laver alt fra bunden.

JOBBET

Dine arbejdsopgaver er daglig ledelse, menuplanlægning, madlavning, bagning, elevoplæring, rengøring og opvask. Derudover bliver du også ansvarlig for indkøb og kan få lov at være med til at udvikle vores øvrige aktiviteter, kurser, mad-arrangementer m.v. Vi er en aktiv del af lokalsamfundet omkring Aarhus og Hinnerup, og vi synes, det er spændende og sjovt at være med, hvor det sker.

Du kommer til at arbejde med at lave alt fra klassisk hverdagsmad med et twist til den fineste gourmet-mad.

DET FORVENTER VI AF DIG

Du skal selvfølgelig være en dygtig kok. Udover at kunne lave lækker mad, betyder det at du skal kunne strukturere dit arbejde og have mange bolde i luften, tage ansvar og undgå madspild. Det betyder også at kunne se de ting vi laver i et større perspektiv, så mad og kunde-oplevelse stemmer overens med Skafferiets personlighed og vores overordnede idealer om at gøre tingene ordentligt.

Du skal have lyst til at være en del af Skafferiet og deltage i både de daglige- og de mere overordnede beslutninger. Det er fint at have en holdning, og vi vil meget gerne høre den.

Du må gerne have erfaring fra gode à la carte-restauranter og desuden ledelseserfaring.

Erfaring med andre brancher og mere uddannelse end kokkeskolen vil også være fint.

DET KAN DU FORVENTE AF OS

Vi er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af håndværket, og kreative i vores tilgang til arbejdet. Du kan lære meget af os, og vi vil være nysgerrige på din tilgang og dine ideer.

En god del af arbejdet foregår i dagtimerne, og der er også aften- og weekendarbejde. Vi giver og forventer fleksibilitet, og da vi er få i køkkenet hjælpes vi ad og dækker ind ved ferie, sygdom m.v.

I Skafferiet skal der være rart at arbejde. Vi har respekt for hinanden som kollegaer og mennesker, og vi holder en god tone i køkkenet.

Skafferiet ligger i Hinnerup – 15 minutter med tog fra Aarhus.

Lønnen svarer til krav og resultater.

SØG

Har du spørgsmål, så ring til indehaver Jon Ahrensbach på 2235 2456.

Send din ansøgning til jon@skafferiet.dk senest fredag den 22. februar. Tiltrædelse efter aftale.

LÆS FLERE AF JONS KØKKENNOTER